2777
2789
عنوان

خوشبحالشون......😏😐

303 بازدید | 21 پست

‏ویس که مال خوش صداهاست

‏ویدیو مسیج هم که مال خوشگلاست

‏ما زشتا و بد صدا ها  باید اونقد تایپ کنیم تا تلف شیم جونمون درآد 😕😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من یه دفه برا دوستم ویس فرستادم‌تو تلگرام آف بود

گوش دادم 

هی مینوشتم گوش ندهه ایداا 

جونن منن ندههه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

این کاربر به بدبخت_سایت انتقال یافت  کاری داشتید با بدبخت سایت در خدمتم این تعطیل💦😐💬

😢

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
عوضش سرعت تایپمون خوب میشه اگه با یکی از اونا تو چت دعوامون شه میشوریم میذاریمش کنار اون تازه نوشت ...

چطوری جانیییی؟؟؟

ولش اونایی که به جانی توهین میکنن

بزا تو حال خودشون باشن😂😂😂😂😂😂😂

این کاربر به بدبخت_سایت انتقال یافت  کاری داشتید با بدبخت سایت در خدمتم این تعطیل💦😐💬

الان همه میشن زشت بدصدا اونایی ک میان تو تاپیکا میگن ما الیم ما بلیم و خوشکلیم و قد بلند و... همشونم منم

آقا یه فال میخری♣/خانم تورو خدا/خواهش میکنم🌹/فقط یه فال😢/دخترک فال فروش شهر منم👧💕/برایتان فال گرفتم😍/مژده هی دل که مسیحا نفسی می آید😊/که زانفاس خوشش بوی کسی می آید👞
الان همه میشن زشت بدصدا اونایی ک میان تو تاپیکا میگن ما الیم ما بلیم و خوشکلیم و قد بلند و... همشونم ...

😂😂