2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چن گرم داری منم سه ساله پیش سیصدگرم فروختم چهل میلیون باپس اندازمون یه زمین خریدیم الان قیمتش میلیاردیه امسالم صدگرم داشتم میخواستم بفروشم بامادرم شریکی یه زمین بخریم شوهرم نذاشت مامانم خودش خریدقیمتش الان سه برابرشده

میگن باکسی که عاشق بوده واردرابطه نشین بوی معشوقه اش که بیادمیزنه زیرهمه چی😭😭😭😭

سلام، میشه درخاست دوستیمو قبول کنی عزیزم

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز