2777
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جان . ان شاالله که مثبت واقعیه

ایشالله گلم

خدایا شکرررت ، منم مامان شدم 😍 میشه واسه تشکیل قلب نی نی ی صلوات بفرستی دوستم 🌹 مرسی ،،، عاشق فندق و باباش 👪
مبارکت باشه بارداری🤩🤩🤩آخ خدا منم فردا مثبت شه 

ایشالله به حق فاطمه زهرا مثبت بشه عزیزم

خدایا شکرررت ، منم مامان شدم 😍 میشه واسه تشکیل قلب نی نی ی صلوات بفرستی دوستم 🌹 مرسی ،،، عاشق فندق و باباش 👪
من خودم ۱۳روزبعدش مثبت بود.که روزبعدش رفتم آرمایش دادم وبتام۲۵۰بودوالان دخترگلم دوماهشه کنارم خابیده

الهی شکر عزیزم 

خدا که دخترت رو حفظ کنه برات گلم

چقد از پریودیت گذشته؟؟ سیکلات چن روزس گلم

عزیزم از سیکلم نگذشته اما چون امپول زدم شنیدم چهارده روز بعد از امپول اگه باردار باشی مشخصه

مرسی عزیزم.ایشالله که بارداری خوبی داشته باشی.خبرشواینجابزارفردا

باشه عزیزم ، حتما میذارم

سلام بچه ها واسه اینکه تاپیک بی نتیجه نمونه بگم که  من امروز ازمایش دادم و بتام ۲۷۸ بود 

ایشالله قسمت همه منتظرها 

۱۶ روز از تزریق امپول hcg میگذره