2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

236 بازدید | 11 پست

خیلی احمقه و بچه ننه امشب انقد جیغ زدم و دعوا کردم حامله ام هستم کیستم دارم حالا خابیده صدا خرخرش بلنده داشتم حرف میزدم عادی گفت ب مامانم داری تیکه میندازی

ولش کن ب خودت و نی نی فکر کن منم ماه اخرم ۳ روز پیش ی بحث حسابی کردم بعدم پشیمون شدم چون ب خودم فشار اوردم فقط

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یع سری مدارک ازهمسرم دارم ک نشون میدع همسرم بخاطر صرع وتشنج ازسربازی معاف هستن .واین موضوع رو ازمن پنهان کردن . من بعد ازازدواج فهمیدم پنهان کاری کردن....وهم ب این دلیل هم مساعل واختلالت رفتاری نذاشتم بچع دار بشم...حالا رفته پیش کلانتری وقانون میگه زنم نمیزاره بچع دار بشم.....میخوام بدونم بااین مدرک صرع حرفی دارم براگفتن؟؟؟ک بگم بخاطز بیماریشون صلاح ندیدم بچه داربشم 

ولش کن ب خودت و نی نی فکر کن منم ماه اخرم ۳ روز پیش ی بحث حسابی کردم بعدم پشیمون شدم چون ب خودم فشار ...

من هفته ۶ام کیست دارم با تنبلی دکتر گفت حواست باشه خیلی سخت باردار میشی مواظب باشه اما حالیش نیست انقد با لگد زدمش حالا کمر درد گرفتم 

من هفته ۶ام کیست دارم با تنبلی دکتر گفت حواست باشه خیلی سخت باردار میشی مواظب باشه اما حالیش نیست ان ...

نکن دختر چرا با پات زدی ب شکمت فشار نیار اصلا منم بعد نزدیک ب ۴ سال انتظار باردار شدم اون روز بهم میگه تو این گرونی کی بچه میخواست😂بهش گفتم پس ۴ سال واسه چی اقدام میکردی

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
من هفته ۶ام کیست دارم با تنبلی دکتر گفت حواست باشه خیلی سخت باردار میشی مواظب باشه اما حالیش نیست ان ...

با لگد زدیش؟😳درسته دعوا بوده ولی خب یکم خویشتن دار باش عزیزم، اون‌ مرد هست، با لگد زدم یعنی چی اخه.

با لگد زدیش؟😳درسته دعوا بوده ولی خب یکم خویشتن دار باش عزیزم، اون‌ مرد هست، با لگد زدم یعنی چی اخه.

آخه خیلی اذیتم کرده خیلی خیلی خیلی انقد بدبختی ازشون کشیدم ک دیگه توان ندارم 

آخه خیلی اذیتم کرده خیلی خیلی خیلی انقد بدبختی ازشون کشیدم ک دیگه توان ندارم 

گلم ببین شوهر من یکی از بی خیالترین موجودات کره زمینه، و من یک مدت فقط حرص میخوردم، معده درد، و ضعف اعصاب گرفتم، اونم فقط نگام میکرد، انگار نه انگار، گم کم منم رفتار خودشو یاد گرفتم، بی خیال بی خیال والا، حالا خیلی حال خودم راحتتره، اگر چه منم باهاش مشکلات زیادی دارم،