2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 60 پست
این شماره واتساپ 09331301661 پیام دادی بگو از طریق سایتتون اشنا شدم واسه این زودتر نوبت میده به ط ...

ممنون🌷🌷🙏

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه عزیزم هر کی میبینه میگه خیلی قشنگه.ولی متاسفانه بالای بینیم ی قوز خفیف داره ک هر کی میبینه هم م ...

خداروشکر که زیبا شدین اون قوز هم احتمال زیا با یه سوهان کشی تو مطب درست میشه نوبت منو هی میندازه عقب دیگه واقعا خسته شدم

خداروشکر که زیبا شدین اون قوز هم احتمال زیا با یه سوهان کشی تو مطب درست میشه نوبت منو هی میندازه عقب ...

اره اگه شوهرم راضی شه میرم سوهان بکشم.انشالا شمام ب زودی عمل کنی و همونجوری ک میخوای بشه

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
سلام عزیژم شما پیش دکتر نورمحمدی عمل کردید الان راضی هستید ؟ 

والا دروغ چرا من بینیم استخوانی بود ی قوز خفیف آورد دو ماه پیش رفتم برام سوهان کشید.البته این مشکل ممکنه پیش هر دکتر دیگه ای هم پیش بیاد بین یک نفر از صد نفرم برا من پیش اومد😂البته الان ک سوهان کشیده راضی هستم 

کلا ب نظرم کارش برا بینی گوشتی بهتره تا استخوانی

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
احمدرضا نورمحمدی

سلام عزیزم منم دکتر نورمحمدی مد نظرمه ، میشه بفرمایید خوب شده بینی تون یا نه ؟؟بینی من گوشتیه ، شما قبلش رو دکتر نورمحمدی تحقیق کردید ؟  

خدایا خودت هوامو داشته باش 
سلام عزیزم منم دکتر نورمحمدی مد نظرمه ، میشه بفرمایید خوب شده بینی تون یا نه ؟؟بینی من گوشتیه ، شما ...

بله خوبه راضیم.منم بینیم استخوانی بود کارش برای گوشتی بهتره.فقط اگه مدل نیمه فانتزی مد نظرتونه تاکید کنید چون  متمایل ب طبیعی عمل میکنه

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
بله خوبه راضیم.منم بینیم استخوانی بود کارش برای گوشتی بهتره.فقط اگه مدل نیمه فانتزی مد نظرتونه تاکید ...

عزیزم شما خرم اباد عمل کردید یا تهران ؟؟؟ شماره خود دکتر رو ندارید ؟ یا مطبشون تو تهران 

والا دروغ چرا من بینیم استخوانی بود ی قوز خفیف آورد دو ماه پیش رفتم برام سوهان کشید.البته این مشکل م ...

عزیزم شما خرم اباد عمل کردید یا تهران ؟؟؟ شماره خود دکتر رو ندارید ؟ یا مطبشون تو تهران