2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 60 پست
سلام بچه ها هزینه آزمایشهاش چقد میشن

فکر کنم رو ۲۰۰ بشه اخه ازمایش دیابت و اینجور چیزا میگیرن ک بعدا مشکلی برای عمل نداشته باشی البته حدودی چون دوستم عمل کرده بود هر چند خوب نشد اما انقدر یکسال پیش گرفتازش

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم برا شماها ک میرین پیش دکتر معمولا چ سوالهایی ازتون میپرسن؟؟بعدش بتون مشاوره هم میدن

از دوستم پرسیده بود ک راه تنفسیش بستس یا بازه بعد نوکش بالا باشه مدلش چجوری باشه  پرهاش کوچیک بشه اووو خیلی سوالا پرسیده بود 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
از دوستم پرسیده بود ک راه تنفسیش بستس یا بازه بعد نوکش بالا باشه مدلش چجوری باشه  پرهاش کوچیک ب ...

من اینا رو بم نگف خودم گفتمش میخام یکم قوس داشته باشه سرش خییلی کم بالاباشه 

پسرم زندگی منو باباشه😍😘
من اینا رو بم نگف خودم گفتمش میخام یکم قوس داشته باشه سرش خییلی کم بالاباشه 

دکترشو از قبل راجبش تحقیق کردی 

چون دکتر دوستم حتی تصویر سه بعدی بعد عملشو هم طراحی کرد و بهش نشون داد 

دکترشو از قبل راجبش تحقیق کردی  چون دکتر دوستم حتی تصویر سه بعدی بعد عملشو هم طراحی کرد و بهش ...

چن نفر از اشناهامون رفتن پیشش یکیشون خوب بود بش گفتم عکس نمیخاد بگیرم براقبل عمل گف ن ..گفتم عکس بگیرم ک ببینم چجوری میشم

پسرم زندگی منو باباشه😍😘
اصن دکتره ی حالی بود موندم واقعا

خب عجله نکن برو تحقیق کن یه دکتر خوب پیدا کن 

یکی از دوستامم پیش یه دکتر گوش و حلق و بینی عمل کرد بحاطر سینوساش اما عمل زیباییم انجام داد 

۵ میلیون ازشگرفت دماغشم خوشگل شد اما برام جالب بود

سلام  الان هزینه عمل بینی بیمارستان خصوصی حدود ۱۲ تومنه واسه بینی گوشتی هم دکتر بیات شهبازی ک ...

مگه عمل بینی بیمارستانای دولتی هم انجام میدن ؟😳

اره عزیزم چرا که نه

چجوری ینی؟اخه دکترای زیبایی کلا خصوصین ک 

منم می خوام بینیمو عمل کنم مشهد پیش دکتر ناهید ۱۷ تومن 

یا خدا چه مبلغایی

حتما همین اقایی ک خانم عاطی رو عمل کرده ؟