2821
2789
عنوان

لطفا بیایین☹😓😳😨

274 بازدید | 11 پست

الان ۳ ساله متهلم بچه اولم یسالشه شیر ب شیر شدم ۴ ماهه هم باردارم 

تقریبا چن مدت پیش رفیق صمیمییی شوهرم دوماد شد مام رفتیم اونجا بود ک هی ب من گفتن برقص برقص دوستاش و همسر های دوستاش منم ب شکمم اشاره کردم گفتم درد دارم یهو یکی از رفیق های دیگش ک مجرده نگران گف چرا اخه گفتم باردارم شوهرمو نگا کرد گف اولیت هنوز خیلی کوچیکه چرا نمیزاری بنده خدا ی نفس بکشه (کلا خیلی شوخه)من و شوهرمم اصن ناراحت نشدیم ینی خیلی عادی بود

ی زنه ک همسایه مادرشوهرم اینا میشه حرف دراورده ک اون پسر مجرده ب من اشاره کرده بشین نرقص و من هم نشستم همه جام پخش کرده 

بنظرتون چجوری دهنشو سرویس کنم؟ شوهرم ک گف فردا مامانمو میفرستم خونش حالشو بگیره تو قاطی نشو مواظب خودت باش ک حامله ای 

ینییییی الان فکم افتاده زمین از اینهمه بی فرهنگی بعضی انسان ها اخه حرف دراوردن تا این حد😨😳

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همون مادر شوهرت  بره جواب شو بده کافیه

زنه همه جا پخش کرده ک من و اون پسره باهمیم و...ب گوش شوهرم رسوندن

خیلی ب شوهرم اصرار کردم ک اسم زنه رو بگو نگف اصن گف تو اعصاب نداری حامله هم هسی

ولش کن مردم دهنشون چاک و بست نداره ولی تو یه چیزی بهش بگو چون اه نگی فردا دوباره تکرارمیکنه کلا بترسونش شحصا و سوای مادرشوهرت یه گوش مالی بهش بده

مثلا بگو که این پسره شب اومده بود پیشت بهت گفت جریان چی بوده یا مثلا پسره شوهرت بوده که باهات دردو دل کرده یا...

خلاصه همین الان بکوبونش 

خودم اذیت نکن 

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز