2777
2789
اره چون امروز رفتم مشاوره طوری رفتار کرد رسما توهین شد بهم بخاطر همین گفتم لابد خیلی خیلی کمه

غلط میکنه چکار داره .نه عزیزم من ۲۴ ساله س تابچه دارم  خوبه سنت که بره بالا خواستگاراتم کمتر میشن اگه موقعیت خوبی داشتی بخاطر حرف کسی از دستش نده اگرم نبود عجله نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از لحاظ عقلی نمیدونم کاملم یا ن ولی سه ساله از لحاظ مالی استقلال دارم و حتی به خانواده ام کمک میکنم ...

خب پس خداروشکر که از لحاظ مالی اوکی هستی 

پس حالا که اینطوره میتونی هر وقت درک کاملی از زندگی مشترک پیدا کردی ازدواج کنی . 

من نمیدونم چجور تو شناسنامه هامون جلوی دین و مذهب نوشتن اسلام شیعه  اونوقت وقتی حرف از ازدواج ...

جوون ۱۸ ساله بشینه پای سفره عقد که چی؟؟؟

نه جوونی کرده نه چیزی از ازدواج میفهمه 

۱۸ ساله میتونه یه زندگی رو بچرخونه؟ 

اصلا یه حرفایی میزنید که با عقل جور در نمیاد 

اینارو از کجا در میارید خدا میدونه 

یه بچه ی ۱۸ ساله خودشو نمیتونه جمع کنه اون وقت میخواد یه زندگی رو اداره کنه؟ میخواد بچه  تربیت کنه؟ 

کسی که هنوز اول زندگی و جوونی ش هست اونم وقتی حتی هنوز یه لیسانس چسکی نداره اشتباه محضه که بره ازدواج کنه 

نه_به_کودک_همسری#  

نه_به_کودک_شوهری#