2777
2789
عنوان

زنگ نزدن نامزدم

851 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها شوهرای شماهم اینطورین؟ بهم درطول روز زنگ نمیزنه فقط شبا موقع خواب یبار میزنه قبلا صبح بخیری چیزی میداد الان اونم نمیده. چی بشه هرزگاهی روزی یبار بزنه. درکل خیلی خوبه هیچ عیبی نداره مهربونه دست ودل بازه. بهش اعتماد دارم ولی هرزگاهی میترسم چون ماشهرمون دوره سه ساله عقدیم. میترسم سرذشه ازم. باشم میگم میگه سرم شلوغه. سرش واقعا شلوغه ولی یه زنگومیزنه ک آدم. خودشم چهار بنج میاد خونه. نمیدونم چیکارکنم. ینی همه اینطورین! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهررمنم بود باردار شدم پسرم اومده بهتر شده بارها قهر کردم سراین مساله

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اره سعیدم امروز زنگ نزده بهم

سعید خیلی کار بدی کردی سعید

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

بهش بگو از کار ک برمیگرده تا خونه بزنگه من همسرم این کار را میکنه

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

خب بهش بگو دوس داری برات صبح بخیر بفرسته من دوران دوستی یا نامزدی گاهی نمیفرستاد یا زنگ نمی‌زد منم از همون اول بهش گفتم برام مهمه هم ای بده هم توهر شرایطی شده یه تماس کوتاه بهم زنگ بزنه

سه سال عقد چقدر طولانی تمومش کنید خب...برید سر خونه زندگیتون

همه چیمون آمادست. چیکارکنم خانواده خودم نمیزارن تواین کرونا برم سرخونه زندگیم. مامانم میگه باید عروسی بگیریم ولی خودم مشکلی ندارم که عروسی نگیرم کلا بلاتکلیفم. نه میزارن زود زود برم نه منو راهی میکنن