سلام عزیزای من
من خیلی درگیر اگزما بودم لابه لای انگشتای دستم و روی دستم خیلی پرسوجوکردم از دکتررفتن گرفته تا کسی که اگزما داشته و رفته دکتر و حتی داروخونه کلی هم تو سایت های مختلف گشتم فک نمیکنم کسی اندازه من اینهمه پیگیرش شده باشه دیکه بگم از روش درمانی مامان بزرگا تا بگیر بالا حنا و ۴/۵نوع روغن زدم اما خوب نشد بعضی هاشونم موقت بودن تا یه روزی تو سایت خوندم یکی با پماد ویتامین A+D خوب شده ۲هفته اول دستکش انداختم چون ترشح ابکی داشت اما ۲هفته دوم دستکش ننداختم و تازه داشت تاثیر میذاشت خلاصه تا ۲۷روز ازش استفاده کردم و بعدش دوبار بتامتازون ۱درصد زدم که کلا دستم خوب شد خیلی سخته اما من عزممو جزم کردم اونایی که اگزما داشتن حتما متوجه میشن بهتون بگم که اصلا وقتی خارش گرفت نخارونبد واسه من با خارش زیاد شد خیلی وحشتناکه که شب با خارش شدید دستت از خواب بیدار شی خلاصه این ۱ماه تو طول درمانم اصلا نخاروندم و نتبجشم گرفتم و دراخر بگم که بالا یادم رفت بگم😬به خاک٫سیر٫گوجه٫بادمجون٫لیمو٫ابلیموو هرکرم مرطوب کننده و مایع و تاید دست نزنید و زیردستکش اشپزخونه دستکش نخی بیندازید و همین کارو تو گردگیری خونه انجام بدید من ب دستم هر مرطوب کننده ای نمیخورد اتفاقی کرم کامان ۹۸٪ پوست معمولی گرفتم خیلی واسم خوب بود چربیش زیاد نبود و دستمو ب خارش نمیندازه البته بعد دوره درمانم اینو استفاده کردم تو طول درمان کلا پماد ویتامین A+Dبرای مرطوب کردن دستام استفاده کردم خلاصه بگم معجزه کرد الانم بعضی اوقات استفاده میکنم وقتایی که دستم زیاد آب بخوره.
امیدوارم واستون مطالب خوب باشه واسه منم دعاکنید دیگه هیچ موقع برنگرده 😇🙏🏻