2777
2789

چرا؟یعنی باید کمتر میزدن؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نميدونم اخه مثل اين ميمونه پريوديم اقدام کرده باشم طبق پرديو ديم8هفته  طبق سنو7و4روز فک کردم سن ...

نه درسته عزیزم واسه همه همینه تازه واسه بعضیا همون ۸هفته رو میزنه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
بارداری قبلم اينطور نبود

نمیدونم والا عزیزم من ک تا الان سونو ۳۰ هفتگی هم همون تاریخ پریودم بود و تاریخ زایمانم عوض نشد

نمیدونم والا عزیزم من ک تا الان سونو ۳۰ هفتگی هم همون تاریخ پریودم بود و تاریخ زایمانم عوض نشد

اره تاريخ پريودی چيز ديگه ای تا سن بچه تو سنو چون بهر حال بچه ک تو پريودی بوجود نيومد حداقل ده روزی کمتر از پريودی سن بچه