2777
2789
عنوان

هی بیا اینجا بیشعورررر.....😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 3379 بازدید | 177 پست
والا من به شخصه امضاها را نمیخونم لایکم زیاد نمیکنم ترجیحا ریپلای کنم ولی خوب بی ادبیه اینجوری حرف ...

ای دمت گرم 

حرفتو باید طلا گرف

شما خودت میگی کسی موظف نیست طبق علایق شما رفتار کنه

تو علاقت اینه ک بهت بی احترامی نکنن

فرضو میذاریم بر این ک اون شخص بی ادبه

خب پس بی احترامی میکنه

میدونی کل حرفم اینه تاپیک زدن براش کاریو درست نمیکنه

اون اینجور میحرفه

دوتا راه دارید ک یا بیخیالش شید یا شمام مث اون فحش بدید

واس منم ی بار تاپیک زدن گفتن اختلال روانی داری عکس گذاشتی مردا ببینن مریضی عقده ای

من همه حرفاشونو خوندم و خندیدم همین

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخاطب هر کى باشه لحن زشته بالاخره هممون داریم اینجا وقت میگذرونیم 

بله

ولی نمیتونی کاری کنی

یا مث اون فحش باید بدی یا بیخیالش شی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
ن نوشته بود کورید یاخودتون برید ب کوری    

عه؟؟؟ 🤣 اسکول

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خب حالا شماهم انگار بیکارید خب گفته لایک نکنید  نکنیددیگه هی کشش میدید حالا انقد تاپیکای بی ادب ...

عزیزممم اولا من لایکش نکردمم ..که حرف بارم کرد

دوما هیچکسی حق نداره به شخصیت کسی توهین کنه از جمله خود من ....این دوست عزیزمون هم باید یاد بگیره که هر عکسی ، عکس العملی داره...چه بسا عکس العملی خشن تر

آرام ...و ساکتم....مثل هیروشیما...۸.۲۰ صبح..۶ اوت...۱۹۴۵

چیز خاصیم نگفته ملت لایکشم کردن . بیشتر بخاطر امضاش بود مطمینم

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤

یسریام هستن وقتی تو نی نی سایت دعوا میکنن ده تا کاربری دارن ،دقیقا با همون ده تا کاربری میان میریزن سر ینفر اینارو باید تو دنیایه واقعی  پاره پورشون کرد ،ترسوهایه احمق بی هویت ده کاربریا🤣🤣🤣🤣🤣

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐
یسریام هستن وقتی تو نی نی سایت دعوا میکنن ده تا کاربری دارن ،دقیقا با همون ده تا کاربری میان میریزن ...

دو تای دیگه هم بگو 😂😂🤣😂🤣😂

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹
عههه وا چه بی نزاکت🙁

🤣🤣🤣🤣چه با مزه گفتی  عههه وا استیکرتم بجا بود 👌👌👌👌

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐