_ansherli مدیر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 9835 عنوان سنو حاملگی | مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 20 پست بچها من بعد مسافرتم افتادم ب لکه بينی الان سنو دادم 7هفته4روز قلبش تشکيل شد ولی طبق پريوديم 8هفته يه روزمه سن حامليگم زياد نزد سنو 1399/06/23 | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ansherli مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 9835 من بخدا اين حاملگل دومه اونم از دست دادم سر نا چاری رفتم چون مادرم مريض بود با هواپيما رفتم ولی چندساعتی هم با ماشين بود خيلی بهم فشار اومد وسر پاوايسادم يمدت
mahdisfd عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1046 من بخدا اين حاملگل دومه اونم از دست دادم سر نا چاری رفتم چون مادرم مريض بود با هواپيما رفتم ولی چندس ... خب نبایدمیرفتی من این یکی روتا۴ماه نرفتم شهرستان پیش پدرومادرم.ایشالاکه هیچی نیست وخیره فقط ببخش ته دلت روخالی کردم چون نمیخوام مثل من بشی اگه دکتربهم شیاف میدادبچم الان دوسالش بود خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
_ansherli مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 9835 خب نبایدمیرفتی من این یکی روتا۴ماه نرفتم شهرستان پیش پدرومادرم.ایشالاکه هیچی نیست وخیره فقط ببخش ته ... برام دعا کن دلم واقعا شکسته بعد بچه اولم...چی بگم بخدا ايقد بقيه حالمو خراب کردن پاشدم رفتم
mahdisfd عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1046 برام دعا کن دلم واقعا شکسته بعد بچه اولم...چی بگم بخدا ايقد بقيه حالمو خراب کردن پاشدم رفتم عزیزم درکت میکنم من خودمم هنوزخاطراتش میادجلوی چشمام. ایشالاکه هیچی نیست فقط حواست باشه به خودت وشیاف روحتمابزاررابطه هم قطع کن فعلا. خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
_ansherli مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 9835 عزیزم درکت میکنم من خودمم هنوزخاطراتش میادجلوی چشمام. ایشالاکه هیچی نیست فقط حواست باشه به خودت وشیا ... ممنونم باشه