2777
2789

من بخدا اين حاملگل دومه اونم از دست دادم سر نا چاری رفتم چون مادرم مريض بود با هواپيما رفتم ولی چندساعتی هم با ماشين  بود خيلی بهم فشار اومد وسر پاوايسادم يمدت

من بخدا اين حاملگل دومه اونم از دست دادم سر نا چاری رفتم چون مادرم مريض بود با هواپيما رفتم ولی چندس ...

خب نبایدمیرفتی من این یکی روتا۴ماه نرفتم شهرستان پیش پدرومادرم.ایشالاکه هیچی نیست وخیره فقط ببخش ته دلت روخالی کردم چون نمیخوام مثل من بشی 

اگه دکتربهم شیاف میدادبچم الان دوسالش بود

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نبایدمیرفتی من این یکی روتا۴ماه نرفتم شهرستان پیش پدرومادرم.ایشالاکه هیچی نیست وخیره فقط ببخش ته ...

برام دعا کن دلم واقعا شکسته بعد بچه اولم...چی بگم بخدا ايقد بقيه حالمو خراب کردن پاشدم رفتم 

برام دعا کن دلم واقعا شکسته بعد بچه اولم...چی بگم بخدا ايقد بقيه حالمو خراب کردن پاشدم رفتم 

عزیزم درکت میکنم من خودمم هنوزخاطراتش میادجلوی چشمام. ایشالاکه هیچی نیست فقط حواست باشه به خودت وشیاف روحتمابزاررابطه هم قطع کن فعلا.

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات