سلام دوستای گلم ممنون میشم کمکم کنید...راستش من بیشتر شبهای زمستون به عنوان شام فقط سوپ میپزم ودلم میخواد تنوع بیشتری بدم به سوپهام... من فقط سوپ شیر که شامل جو رشته هویج قارچ وشیر هست رو بلدم به علاوه سوپ رشته یا همون ورمیشل...راستش خسته شدم از بس همین دو مدل رو درست کردم سوپ های خوشمزه دیگه ای هم هست که درست کرده باشید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا منم امشب سوپ پختم،من یه جور سوپ سفید میپزم اینطوری که اول چند تیکه استخون گوسفندی که یه ذره گوشت هم بهش باشه با پیاز تفت میدی و ادویه میزنی و بعد بهش 1 مشت برنج و نصف لیوان جو هم اضافه میکنی و آب میریزی و میزاری تا بپزه حدود 3 ساعت که گذشت بهش قارچ و هویج رنده شده (و اگه دوست داشتی جعفری و ذرت) اضافه میکنی وقتی گوشته نرم شد استخونا و گوشتا و یک ملاقه از مواد رو میکشی بیرون و استخونارو جدا میکنی و بقیه مواد رو با گوشکوب برقی کاملا میزنی تا له بشه و بر میگردونی تو قابلمه و در آخر هم بهش خامه و کمی آبلیمو اضافه میکنی و میزاری جا بیفته...طعمش عالی میشه
چه تایپیک خوبی امیدوارم مثل تاییپیک های دعواو صحبت از خواهرشوهرها از نظرات دوستان استفاده کنیم بهرحال سوپ ورمیشل من اینطوریه پیاز+سیب زمینی نگینی +هویچ+بال مرغ و سینه مرغ +آب میزارم می پزه و در آخر رشته سوپی زر +سبزی جعفری رو بهش اضافه می کنم و بعد پختن رشته آماده است(البته رشته وسبزی رو با هم نمی ریزم)
منم یه جور سوپ یا آش گذاشتم البته از خودمه....اسمشو نمیدونم... بلغور جو و عدس رو میپزم تا لعاب بندازه بعد پیاز داغ و نعنا داغ و کشک رو اضافه میکنم تو خود آش....انقدر کشک میزنم که آش سفید بشه....من که خیلی دوست دارم........
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
من هم یه لیوان جو + سینه مرغ +هویج رنده درشت شده رو میذارم 3 ساعتی میپزه بعد بهش رب و نصف لیوان جو پرک اضافه میکنم و اگه دوست داشتین قارچ - بعد ازنیم ساعت جعفری اضافه میشه و سریع خاموش - البته اگه فصل گوجه فرنگی باشه بجای رب اب گوجه بریزین محشر میشه
این سوپ خیلی ساده و سریع آماده می شه، ضمن اینکه خیلی خوشمزهست.
در اول کار نصف کرهای که داریم رو تو یه قابلمه آب میکنیم. پیازهای خورد شدمون رو توش تفت میدیم تا طلایی شه. حالا آب و به همراه پیاز رنده شده و هویج رنده شده به پیازای سرخ شدمون اضافه میکنیم و رو آتیش ملایم نیم ساعت میذاریم بپزه. تو حین این نیم ساعت، ما سس سفید و طبق دستور قبلی حاضر میکنیم. ضمناً قارچهامون رو هم که خورد کردیم تو نصف دیگه کره با حرارت بالا و یه کم آبلیمو (برای سفیدموندن قارچها) تفت میدیم و بعد نیم ساعت سس سفید و قارچمون رو هم به سوپ اضافه میکنیم. الان وقته اضافه کردن پودرسیر و نمک و فلفله. حالا دیگه چند دقیقهای میذاریم سوپ بجوشه تا غلیظ شه. اگر دوست داشتید، رشته فرنگی هم به سوپ بزنید موقعی که ادویه رو اضافه میکنین، رشته رو هم بریزید. بعد از غلیظ شدن سوپ اونو تو یه ظرف سوپخوری قشنگ بریزید و با چند پر جعفری و برشهای لیمو یا قارچ تزئینش کنید.
نکته: چاشنی این سوپ آبلیمو تازهست. راستی این سوپ برای کسایی که سرما خوردن بهترین غذاست. فقط لازمه یکم فلفلش رو زیاد کنید تا حسابی بهتون بچسبه و یه روزه از رختخواب پاشید
من این سوپپ خوردم ولی درست نکردم...خوشمزه هست ودستورش رو از اینترنت پیدا کردم...
مادر شوهر منم یه سوپی درست میکنه خوشمزه است پیاز داغ میکنه اگه مرغ داشته باشه میریزه حالا یا بال و گردن یا سینه مرغ فرقی نمیکنه یا گالینابلانکا بعد لوبیا سفید و عدس و برنج و هویج نگینی خورد شده و رب میریزه میزاره همه با هم بپزه گشنیز و جعفری هم اضافه میکنه نمک و کمی آبلیمو میزاریم حسابی جا بیفته با ماست خیلی خوشمزه میشه