mahdie_ch مدیر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 عنوان من اومدم😁 | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 35 پست 👋👋 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/06/23 | 17:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 زندان بودی یعنی ؟ 😂😂 نه بایه کاربری دیگ مشغول بودم😊 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mom_janan عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5742 نه ممنون به خروسم راضی ام😁 برو خیانتکار در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 چطوری برگشتی منم صبح دود شدم با یه شماره دیگه اومدم به نی نی یارگفتم وهم تو تماس باما گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
قله عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 14655 خیلی خوش اومدی گلم 😊 ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
mom_janan عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5742 نه بایه کاربری دیگ مشغول بودم😊 😡😡 در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 خیلی خوش اومدی گلم 😊 فدای تو😃😘 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 😡😡 به اسم خودم بودفقط یه ترکیده بغلش😐 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
نیلو6913 عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 1462 به نی نی یارگفتم وهم تو تماس باما منم بگم برمیگردونه یعنی؟
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 نفوذی 🤐 نه بابا😨😨به اسم خودم بودوالا گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 منم بگم برمیگردونه یعنی؟ اره فقط طول میکشه..من چون به کاربراگفتم برای تاپیکم گزارش بزنن ترکیدم گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mom_janan عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5742 به اسم خودم بودفقط یه ترکیده بغلش😐 وااای ببخشید من با اون پسره Mehdiاشتباه گرفتمت شرمنده در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 برو خیانتکار چراخیانت کار؟؟؟؟🤯🤯 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍