2777
2789
عنوان

خارش و حساسیت

107 بازدید | 17 پست

سلام به خانوماااای گل

راستش من بخاطر یسری دارو و بیماری دو ماه و نیم پریود شدم و از نوار بهداشتی های مشبک و ساده استفاده کردم حالا که تموم شده واژنم و اطرافش همش خارش داره 

مجردم هستم

راه حلی دارین که این خارشه بره چون اینکه دوماه و نیم همش نوار باشه اون قسمت قطعا خارش ایجاد میکنه😑

شاید یه بیماری قارچی جدیده  من تو کل عمرم اینجوری نشده بودم نظافتم خیلی رعایت میکنم ودی منم مثل تو شدم

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید یه بیماری قارچی جدیده  من تو کل عمرم اینجوری نشده بودم نظافتم خیلی رعایت میکنم ودی منم مثل ...

منم خیلی بهداشتو رعایت میکنم مخصوصا هم این مدت اما نمیدونم چرا اینطوری شده😑

منم اینجوری شدم اتفاقا

اره معلوم نیست دلیلش چیه تازگیا تاپیکشم زیاد شده 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

اصلاااااا و ب هییییییچ عنوان از نوار مشبک استفاده نکن، حتما دکتر برو.... اگ با بوش مشکلی نداری، یکم عنبرنسا دود کن و یه دامن بپوش روش وایسا، ولی بعدش ک میری حمام دوش بگیری اصلا صابون ب اون ناحیه نیاد چون پوستت نازک شده، غذاهای تند نخور ک حین ادرار بسوزه، کرم پای کودک باریج بگیر و رو پوستت بزن، یه کلوتریمازول واژینال هم بگیر و تا یه هفته استفاده کن........ نعناع هم دم کن بخورررر عااااااالیه واسه عفونت

اره معلوم نیست دلیلش چیه تازگیا تاپیکشم زیاد شده 

من از مای لیدی استفاده کردم میشه بخاطر اون باشه؟؟

من پریودم طولانی نشد زیاد 

بعد ببخشیدا چند روز پیش روی کلیتوریسم حالت گزیدگی مورچه درمده بود و حساس شده بود و باد کرده بود و ازون روزا هنوز خاش دارم پوستشم ملتهبه مثل عرق سوزه ولی فرق داره الانم کلییی اطرافش پوسته پوسته شده 

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟
من از مای لیدی استفاده کردم میشه بخاطر اون باشه؟؟ من پریودم طولانی نشد زیاد  بعد ببخشیدا چند ...

وای منم مثل تو شدم،دقیقا از چیه منم مای لیدی استفاده میکنم کلافه شدم دیگه بتدا نمیدونم چیکار باید کنیم

وای منم مثل تو شدم،دقیقا از چیه منم مای لیدی استفاده میکنم کلافه شدم دیگه بتدا نمیدونم چیکار باید کن ...

اره .میشه تقلبی باشه یا موادش خراب باشه 

وای منم مثل تو شدم،دقیقا از چیه منم مای لیدی استفاده میکنم کلافه شدم دیگه بتدا نمیدونم چیکار باید کن ...

تو ام کلیتوریست اونجوری شد؟؟

تو ام کلیتوریست اونجوری شد؟؟

اره اره ترسیده بودم خیلی 

اره اره ترسیده بودم خیلی 

واقعاااااا من فکر کردم مورچه نیش زده وااای لازمه بریم دکتر ؟

بعد چند روز بعدش قسمتز از یکی از لب های کوچیک واژنم اونجوری شد الانم یه حالت حساسی داره نمیدونم چرا اینطوریم

واقعاااااا من فکر کردم مورچه نیش زده وااای لازمه بریم دکتر ؟ بعد چند روز بعدش قسمتز از یکی از لب ها ...

مورچه نیش نمیزنه اونجارو اخه😂

منم نمیدونم ولی میخام برم چون خیلی داره اذیت میکنه ایمقدر میخاره که خدا میدونه دوسدارم خودمو بکنم خستم کرده دیگه منم دقیقا علائم تورو دارم 

من از مای لیدی استفاده کردم میشه بخاطر اون باشه؟؟ من پریودم طولانی نشد زیاد  بعد ببخشیدا چند ...

وای خیلی سخته برای منم یه مدت پیش جوش میزد و درد میکرد چقدرم میترسیدم ولی فعلا خداروشکر نمیشه اونطوری