2777
2789
عنوان

نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 35 پست
حالا موند گزینه ۲  مادرت ۹ ماه اذیت میشه  بعدش ۲ سال شیر میده پوشک عوض میکنه  شب ب ...

خب اون ۹ ماه و شیر دادن رو نمیتونم کاری کنم ولی میتونم که شبا بسدار بمونم به خصوص من که کلا جغد شبم پدشکم بلدم عوص کنم حتی حمومم میتونم ببرم بچه مریض بشه خوب میبریمش پیش دکتر  کودکان که اتفاقا همسایمون دکتر کودکانه و به هر حال میتونم کلی کمک های جورواجور کنم به مامانم حتی درسمم خیلی خوبه میتونم تو سال های درسیش کمکش کنم تا اون بزرگ بشه و بخواد بره سر کارو یه زندگی برای خودش تشکیل بده من و داداشمم رفتیم سرکار و کلی میتونیم کمک خرج باشیم پیش بابام

حالا موند گزینه ۲  مادرت ۹ ماه اذیت میشه  بعدش ۲ سال شیر میده پوشک عوض میکنه  شب ب ...

حتی واسه شیر دادنم اگه شیر خشک بخوره بهش شیر خشک میدم در کنار شیر مامانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهتره با مادرت حرف بزنی ببینی نظر اون چیه 

من که خودم باشم اصلا قبول نمیکنم چون حوصله اصلا ندارم میخام رو سلامتی و پیشرفت خودم تمرکز کنم هم اینکه بخاطر مشغولیت خودم یکی دیگه رو نمیخام اسیر این دنیا کنم 

این خودخواهیه

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
بهتره با مادرت حرف بزنی ببینی نظر اون چیه  من که خودم باشم اصلا قبول نمیکنم چون حوصله اصلا ندا ...

چشم 

خب هرکی برای خودش نطر خودشو داره و اهداف خودشو داره

چشم  خب هرکی برای خودش نطر خودشو داره و اهداف خودشو داره

چشمت بی بلا 

مادرت باید تصمیم بگیره ببین نظرش چیه 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤