2777
2789
عنوان

نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 35 پست
بچه باشه سالم باشه هزینه هاش جور میشه

با ۱۴ سال سن چ‌جمله هایی میگی😂🤣

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مامان بابات راست میگن بچه هزارتا دردسر داره شما فقط یه خوبیشو میبینید بعدم دوتا دارن دیگه بسه.خود ...

خب دیگه مامانم که تنها نیست منم میتونم کمکش کنم 

بچه ده دقیقه خوشت میاد بغلش میکنی  بعد انقد مسئولیت داره فرار میکنی از دستش  بعدش هم همه ...

نه اتفاقا همه همینو میگن بهم ولی من اصلا از بچه سیر نمیشم حاضر خودم به تنهایی بزرگش کنم رفیق بابام بچه کوچولو داره من یه هفته پیشش موندم شبانه روز پیش خودم بود مادرش مریص بود نبود خودم ازش نگهداری کردم و اصلا خسته نشدم

نه اتفاقا همه همینو میگن بهم ولی من اصلا از بچه سیر نمیشم حاضر خودم به تنهایی بزرگش کنم رفیق بابام ب ...

خب گزینه ی اول هیچ 

اون یکی گزینه ها چی 😓

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
با این حرفا بچه  رو بدبخت نکنیو😑🤐

نه به خدا 

تو حرم امام رصا قول دادم به خودم و خدام و امام رصا که بهمون یه بچه بدن خودم بزرگش کنم درسته نمیتونم برم سرکار و هزینه هاش با پدرمه ولی اینکارو که میتونم براش بکنم

فقط کمک نیس خرج داره مسعولیت داره مریضی وووووو

درسته تو خرجش نمیتونم کمک کنم ولی مستونم که کمتر برم خرید و کمتر تنقلات بخورم و همه کارایی که الان انجام میدم و میخرم رو کمتر کنم 

گفتم که تو حرم امام رصا قول مردونه دادم به خودم و خدام و امام رصا که اگه بهمون یه بچه بدن مثل بچه ای که گال خودمه بزرگش کنم البته من هیچوقت مادر نمیشم

خب گزینه ی اول هیچ  اون یکی گزینه ها چی 😓

خداروشکر مشکل مالی نداریم و یه خانواده معمولی هستیم دستمون به دهنمون میرسه و خدا بهمون بچه بده من قول میدم از همه چیزایی که الان میخرم و جاهایی که پولی و میرم کمتر کنم

خداروشکر مشکل مالی نداریم و یه خانواده معمولی هستیم دستمون به دهنمون میرسه و خدا بهمون بچه بده من قو ...

حالا موند گزینه ۲ 

مادرت ۹ ماه اذیت میشه 

بعدش ۲ سال شیر میده پوشک عوض میکنه 

شب بیداری داره اگه بچه مریض بشه مادرت هم از نگرانی بچه مریض میشه 

حاملگی و شیر دهی بدن مادرت رو ضعیف میکنه اعصابش ضعیف میشه 

بازم هست بزرگ شدنش مدرسه فرستادنش تو آینده شغلش زندگیه بعد از ازدواجش اوووو

کلی فکر برای مادرت اضافه میشه گناه داره 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤