2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 5258 بازدید | 122 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بقیشو نمیزاری تروخدا گذاشتی لایکم کن

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

بعد مدرسه ها باز شد و من رفتم به مدرسه.تصمیم گرفتم انقدر درس بخونم که دانشگاه تهران قبول بشم.خلاصه تنها هدفم شد درس خوندن و تلاش برای رفتن به دانشگاه.میخواستم برم پیش امیر تا با اون باشم

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر

هر روز به امیر زنگ میزدم و خطش خاموش شده بود.من قلم چی شرکت کرده بودم و همش ترازم بالا بود.از طرفی هم دوست داشتم دانشگاه شهر دور بیفتم تا یکم از خانوادم دور باشم.وقتی داداش کوچیکم فهمید میخوام تهران دولتی قبول بشم مسخرم کرد گفت اگه قبول بشی اسممو عوض میکنم.خلاصه کنکور دادم و دانشگاه تهران قبول شدم.وای اون روزی که فهمیدم دانشگاه دولتی تهران قبول شدم بهترین روز زندگیم بود تو ابرا بودم و فکر میکردم هم راحت میشم از خانوادم هم میام پیش امیر

دیگه همه چی عوض شده بود همه تحویلم میگرفتن.خبر قبول شدنم مثل بمب تو فامیل ترکید.بابام پیش همه به من افتخار میکرد.برادر و خواهرم دیگه باهام خوب شده بودن انگار ورق زندگیم برگشت و من تو ابرا بودم.فقط این وسط امیر نبود.