2789

باید بری تعهد بدی

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید بری تعهد بدی و با حجاب باشی تو ماشین

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

عشقم توماشین سرلخت بوده

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
برا من بار اول تعهد دادم بار دوم جریمم کردن

خوب دیگه به تعهدت عمل نکردی😅

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
اخه میگن اگه نری شاکی خصوصی میشه اره بار اوله

ماشینت رو هرجا راهوار ایست بده معلوم میشه نرفتی اونوقت جریمه میشی برو خودتو خلاص کن از پروندت پاک کنن

ماشینت رو هرجا راهوار ایست بده معلوم میشه نرفتی اونوقت جریمه میشی برو خودتو خلاص کن از پروندت پاک کن ...

خدا. نگذره ازشون من اصلا شمال نرفتم ۲ ساله دست کسه دیگه بوده ماشینم حالا تو این اوضاع کرونا

خدا. نگذره ازشون من اصلا شمال نرفتم ۲ ساله دست کسه دیگه بوده ماشینم حالا تو این اوضاع کرونا

معلوم نبست چه کار میکنن اینا.الانم یکی تاپیک زده با حجابه براش پیامک زدن