2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 20 پست
انشاالله تو هم باشی منم فردا برم از و دیگه ۱۰۰٪ بشه و خیالم راحت شه

مرسی عزیزم ان شاء الله 

به سلامتی 😍😍 وای من کلا خبر بارداری هرکی می‌شنوم ذوق زده میشم😂

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد موعد بزنی بهتره 

مرسی عزیزم 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
خواهش عزیزدل میشه برام دعا کنی بی بی چکم مثبت شه نی نی بیاد فردا موعدمه برات سوره کوثر میخونم

وای عزیزمممم ان شاء الله که مثبته 😍😍😍 من روزی یه بار آیت الکرسی میخونم همون موقع دعات میکنم ان شاء الله که مثبته خبرشو همینجا بگو 😍😍😍

وای عزیزمممم ان شاء الله که مثبته 😍😍😍 من روزی یه بار آیت الکرسی میخونم همون موقع دعات میکنم ان شا ...

منم هر روز سوره کوثر میخونم حتما دعات میکنم میگن دعای بنده ها در حق همدیگه مستجاب میشه .انشالله.اگه باردار بودم حتما میام میگم 

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤