2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم دو ماه و نیمه عمل کردم، حس میکنم خیلی زشت شدم، انگار حالت چشمام عوض شده، پشت لبم ورم داره، اصلا قیافمو دوست ندارم، انگار چشم و لبم عوض شده، قبلا چشمام خیلی قشنگ بود

وای منم دو ماه و نیمه عمل کردم، حس میکنم خیلی زشت شدم، انگار حالت چشمام عوض شده، پشت لبم ورم داره، ا ...

عزیزم چقدر خوب من به هر کی میگم باور نمیکنه حرفمو همش میگن از ورمه تا ۶ ماه خوب میشه ولی همه این طوری نمیشن 

وای منم دو ماه و نیمه عمل کردم، حس میکنم خیلی زشت شدم، انگار حالت چشمام عوض شده، پشت لبم ورم داره، ا ...

عزیزجان تروخدا اگه پیامم رو میبینی جواب بده حالت چشماتون ولب کی برگشت منم تازه عمل کردم خیلی نگرانم  چند وقت بعد چشم ولبم درست میشه؟؟😔 فداتشم جوابمو بده

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
عزیزجان تروخدا اگه پیامم رو میبینی جواب بده حالت چشماتون ولب کی برگشت منم تازه عمل کردم خیلی نگرانم ...

سلام گلم، نگران نباش ، من تا شش هفت ماه قیافمو دوست نداشتم ولی بعدش خوب شد و الان دیگه خیلی خوبه ،کم کم خوشکل میشی 

سلام گلم، نگران نباش ، من تا شش هفت ماه قیافمو دوست نداشتم ولی بعدش خوب شد و الان دیگه خیلی خوبه ،کم ...

یه دنیا ممنونتم عزیزدل لب و چشمات برگشت به قبل؟

فداتشم که جواب دادی

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
عزیزم شما مشکلتون برطرف شد؟ منم خرداد عمل کردم همین مشکلو دارم، کل قیافه آدم بهم می‌ریزه...

اره خداروهزار مرتبه شکر عزیز اصلا نگران نباش همش ماله ورمه سر ۴ماه خیلی بهتر میشه تا ۶ماه که دیگه خیلی ورم کم میشه مطمین باش مثل قبل میشه صورتت خیالت راحت منم خیلی نگران بودم ولی واقعااا همش بخاطر ورمه خوب میشه به امیدخدا من هر کی میگفت بهم خوب میشه باورنمیکردم تا خودم دیدم واقعا صورت برمیگرده به قبلش همش ماله ورمه