2821
2789
عنوان

نوزاد ۴۵روزه

385 بازدید | 18 پست

دوروزه موقه ای هوشیاره. سینمو هی میگیره و ول میکنه و گریه میکنه.فقط گیج ک باشه سینمو ول نمیکنه.اونم تا نیم ساعت بعدش ارومه باز گریه میکنه و شیر میخاد.گفتم شاید شیرم سیرش نمیکنه،شیر خشک دادم اما اونم فقط نیم ساعت اروم بود،بعد همش دستشو می مکید یا بالش رو.پستونک هم میگرفت.الان نمیگیره.وقتی میخابع ی دفه دستاشو میبره بالا هی صورتشو جمع میکنه و  ی دفه از خاب میپره.بیدار میشه و گریه میکنه.بینیش هم گرفته ک قطره میریزم.خسته شدم خیلی گیجم.نتونستم غذا هم بخورم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم شاید نفخ داره دلش درد میکنه اگه قرمز میشه و پاشو جمع میکنه نفخه

قطره میدم بهش.کارایی ک برا نفخش میکردم خوب میشد الان نمیشه.اصلا خاب نداره.هر ۵دقه از خاب میپره

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
رفلاکس یا کولیک داره. دل دردیه. ببر دکتر

ی دفه اینجوری میشن؟چون دوروزه اینجوریه

اوخی.عکس پلیز

عکس چی

قطره میدم بهش.کارایی ک برا نفخش میکردم خوب میشد الان نمیشه.اصلا خاب نداره.هر ۵دقه از خاب میپره

ببین عزیزم احتمالا میشه کولیک و متاسفانه تا نزدیک ۵ ماهگی اذیتت میکنه خودم کشیدم اینو ک میگم فقط وقتایی ک گریه میکنه پشتتشو بسمت خودت بگیر بخابون رودستت طوریکه کف دستت شکمش باشه اروم پشتشو بمال 

اخی یاد گرفتم امضا بزارم لی لی لی😂😂😂
بعد ۴۰ معمولا خیلی از بچه ها دل درد و ریفلاکس دارن.من زود بردمش دکتر و دو هفته ای مشکل حل شد.زن دادا ...

بچه شما این ویژگی هارو داشت؟واسه فردا نوبت ختنه داره.گفتم فردا میبرم ب دکترم بگم.تا فردا چیکار کنم اروم بشه

بعد ۴۰ معمولا خیلی از بچه ها دل درد و ریفلاکس دارن.من زود بردمش دکتر و دو هفته ای مشکل حل شد.زن دادا ...

اون کولیک نبوده متاسفانه کولیک دارو نداره 

اخی یاد گرفتم امضا بزارم لی لی لی😂😂😂
ببین عزیزم احتمالا میشه کولیک و متاسفانه تا نزدیک ۵ ماهگی اذیتت میکنه خودم کشیدم اینو ک میگم فقط وقت ...

اینو موقه ای ک دلش درد میکرد انجام میدادم اروم میشد اما الان ن.اینکه تو خاب خی میپره نگرانم میکنه.انگار ک مثلا خاب بد ببینی

بچه شما این ویژگی هارو داشت؟واسه فردا نوبت ختنه داره.گفتم فردا میبرم ب دکترم بگم.تا فردا چیکار کنم ا ...

آر عزیزم.یذره سینه رو میگرفت ول میکرد و شروع ب گریه میکرد.خوابش بهم خورده بود. و همش بیقرار بود ب خودش یجورایی میپیچید..