2777
2789
عنوان

کیا ماشین ظرفشویی شارپ دارن ؟

556 بازدید | 9 پست

میخوام ماشین ظرفشویی شارپ بخرم مدل v1014m و یا v1015m  کیا دارند ؟میشه از تجربیاتتون بگید و اینکه کی خریدید و چه قیمتی ؟ ممنون

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوو مدل۱۴۱۱ دارم خیلی راضیم

این مدل شارپ درب اتومات داره و اینکه کمترین میزان مصرف آب یعنی 5 لیتر رو داره ولی دوو 10 لیتره و اینکه کنترین صدا رو هم داره . من خیلی تحقیق کردم و میخواستم اینجا هم بدونم کسی داره که بگه عیبی داره یا نه ؟

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
منم دنبا ماشین ظرف شویی هستم ولی از قیمتا میترسم

منم هر سال ترسدم که گرونه و سال بعد ارزون میشه ولی همش داره گرون میشه . مظمئنم الان نخرم بعد از عید گرونتر میشه و دیگه نمیتونم بخرم . 

شارپ اسم مارکشه؟؟ نشنیدم تا حالا؟ چنده؟ کجاییه؟

بله مارک بسیار قدیمیه ژاپنیه 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
منم هر سال ترسدم که گرونه و سال بعد ارزون میشه ولی همش داره گرون میشه . مظمئنم الان نخرم بعد از عید ...

سلام عزیزم 

شما ظرفشویی شارپ خریدید؟ راضی هستید ازش؟

منم میخوام بخرم ولی قیمت های برندهای معروف خیلی بالاست. شارپ نسبت به اونا قیمت خیلی مناسبتری داره

فروشنده خیلی تعریف کرد و گفت از نظر عملکرد فرقی با مارک های دیگه نداره 

ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید     

2790
2778
2791
2779
2792