2777
2789
عنوان

پتوی الوده به منی

| مشاهده متن کامل بحث + 16817 بازدید | 79 پست
باید بشوری حتما با آب وگرنه اگه حتی با دستمال پاکش کنی و لباس بپوشی بعدش بدنت عرق میکنه و جذب لباست ...

مرسی عزیزم 

خیلی کمکم کردی😘😍💛

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  
مرسی عزیزم  خیلی کمکم کردی😘😍💛

خوشحالم 😍😘

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نه تروخدا😷😷😷بیچاره مردم پتوهاشونو میدن خشکشویی کثیف میشن بو میگیرن خب

خودش کلی شسته. فقط لکش مونده.

مگه پتوها رو جداجدا نمیشورن؟

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
سلام در پودر ماشین لباسشویی آنزیم دار یا پودر صابون یک روز قبل از شستن بخیسانید. کلا خیساندن طولانی ...

خیلی ممنون دقیقا همینطوره

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️