2777
2789
عنوان

موی وز وزی 🥴🤢

109 بازدید | 10 پست

بچه ها موهام فر و وز وزیه ؛ خیلی دیییییییر بلند میشه ؛ اصلا بلند نمیشه یعنی ؛ فقط حجمش زیاد میشه ؛ به شدددددت خشکه ... همه میگن باید کراتین کنی اما فعلا نمیتونم... شما راهکار صد درصدی و تجربه شده دارین ؟؟؟ ( تو نت پررره از ماسک هایی ک شاید یکیشم درست نباشه ) ممنون میشم کمکم کنین 😞

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو ام،با این وجود چون خودم ریزش دارم نمیتونم کراتین کنم،حجمش زیاد نیست موهام

نرم کننده حتمااااا بزن ب موهات،ببین کدوم مدلش بیشتر بهت میسازه

ماسک موی داخل حمام هم بزن،من‌بیول رو انتخاب کردم راضیم

بعدشم کرم مو و ژل به انتهاش بزن

پیچ و تاب موهاتو قربون

عزززیزم 😘😘😘اتفاقا خیلیا میگن خوشگله موهات اما خودم حالم بهم میخوره 😬

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃
منم مثل تو ام،با این وجود چون خودم ریزش دارم نمیتونم کراتین کنم،حجمش زیاد نیست موهام نرم کننده حتما ...

اخه ببین موهای من خیییییییییلی خشکه یه چیزی فراتر از موی معمولی ... ماسک مو نخریدم تاحالا اما نرم کننده گلرنگ . شون .. همه رو استفاده کردم فقط ریخته موهام بدتر 

روغن کرچک و با نارگیل قاتی کن و بزن به موهات شب تا صبح بمونه بعدش بشوز

امتحان کردی شما عزیزم ؟ حالت روغنش نمیمونه خیس؟ بعد با چ ابی و با چ شامپویی بشورم 

اخه ببین موهای من خیییییییییلی خشکه یه چیزی فراتر از موی معمولی ... ماسک مو نخریدم تاحالا اما نرم کن ...

نرم کننده رو ب وسط و پایین ساقه بزنی ک ریزش نمیاره🤔 ماسک مو خیلی موثره امتحان کن،ی پیج ferferi lifestyleهم یود توی ایسنتا ی عالم توصیی ی خوب‌داشت اونو فالو کن

نرم کننده رو ب وسط و پایین ساقه بزنی ک ریزش نمیاره🤔 ماسک مو خیلی موثره امتحان کن،ی پیج ferferi life ...

اینستا ندارم