2777
2789
عنوان

عرضه اولیه

282 بازدید | 30 پست

دوستان میگم عرضه اولیه ثامبد و بپیوند کی بفروشیم خوبه یعنی اونا که واردن یعنی تا کی سودمیده برای کوتاه مدت میخوام منفی نخورده بفروشیم کی بفروشم. الان نمیخوام بفروشم  دارم سوال میکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید ۵۰ درصد به بالا سود کنه قیمتش که خیلی کمه سودی نداره

عزیزم 50 در صد به بالا بعنی اون سودی که نوشته 27 درصد اون و نگاه باید بکنم به 50 درصد به بالا رسید؟ 

هر وقت تا چند روز پشت هم  حجم مبنارو پر کرد وقت فروشش هست(حقوقی خیلی بفروشه )

حدودا80%به بالا سود بده

بعضی وقت ها تا 200%سود میدن

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
عرصه اولیه وپویا ۲۰۰ درصد سود کرد من ۸۵ خریدم شده ۲۹۵،۲۰۰ تومان سود کرده،باید بذاری سود کنخ

بعد تواین مدت منفی هم خورد؟ میشه بپرسم اگخ بیدار شدم یه روز دیدم منفی خورده چیکار کنم بزارم بمونه دباره سود میمنه یا بف وسم ممنون میشم از راهنماییت 

عرصه اولیه وپویا ۲۰۰ درصد سود کرد من ۸۵ خریدم شده ۲۹۵،۲۰۰ تومان سود کرده،باید بذاری سود کنخ

عزضه هارو چندوقت نگه داریم بهتره؟

من واسه بلند مدت میگیرم نظرت چیه؟

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

بعد تواین مدت منفی هم خورد؟ میشه بپرسم اگخ بیدار شدم یه روز دیدم منفی خورده چیکار کنم بزارم بمونه دب ...

منفیش خیلی کمه ۱ درصد ایناست پایانیش مهمه،اصلا مثبت نشده بفروشی قبلا ۳۰۰ درصد سود بود لعنتی رفت توی اصلاح،اگر تونستی بفروشی بفروش