2777
2789
عنوان

خرید ماشین

153 بازدید | 14 پست

سلام خانوما،اسممون تو قرعه کشی طرح پیش فروش یک ساله سایپا دراومده،حالا که میخایم ثبت نام کنیم هرکی یه چیزی میگه،یکی میگه خوبه،یکی میگه خوب نیست،پولتونو یک سال بدین اونجا و از اینجور حرفا،نظر شما چیه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه گرون بشه پول روز ازتون میگیرن

و من با  بازگشتی پرشکوه دوباره اومدم خدمتتون😎همون طور که اسمم رو مشاهده میکنید بنده معروف به هره مار دارم تو دلبری😌 اما میگذرم از عشق من همش سر سری😜 آآآآآ بیا وسط مهره مار دارم💃💃اگه تو از پیشم بری شمعدونی ها دق میکنن😕 😎چطو شما پسرا فک میکنید ارزو ما دخترا ازدواج😒 نه بوخدا ما ارزومون اینه که پاستیل 😥و نوتلا💜 و شکلات😋 و فست فود😄 بخوریم بخوریم و چاق نشیم😐   (  عاقا به جان خودم من کاربر جدید نیستم خواهر شوهرا فداتون نیاز به تبریک نی😂🙌)  انقدرم گیر ندین تو چرا با اینکه مجردی و فلانی سنت بهمان عضو سایتی بازم به جان خودن نه به جان شما همه فک و فامیل و ننه و بابا خبر دارن از عضویت من اینجا تازه 

صدردصد ثبت نام کن والا من پارسال اذرماه طرح دومرحله ایی بود داشتم ثبت نام میکردم همه میگفتن ضرره ولی خداروشکر ثبت نام کردم الان دیگه ماشین تازه خریدن قرعه کشی شده

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

خوبه ثبت نام کن.  ی سرمایه گذاری تقریبا مطمعنه.    مطمئن باش همیشه قیمت کارخونه کمتر از بازاره

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
منم همین فکرو میکنم

من باشم با اینکه تو بورسم فعالیت میکنم. بازم ثبت نام میکردم   چون ارزش داره و ریسکشم کمه   حداقل دوجا سرمایه گذاری میکنین.    من ثبت نام کردم ولی اسمم در نیومد

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
میگن،یک ساله هاش به درد نمیخوره،سه ماهه هاش خوبه،نمیدونم والا چکار کنیم

به نظرم بازم از بازار آزاد بهتره

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
ممنون عزیزم از راهنماییت

خواهش میکنم.  پیشاپیش مبارکتون باشه

یسالم چش بذارین تموم میشه.  الان نزدیک برج 7تیم.اصن معلوم نیست چجوری گذشت