کسی هست بدونه چجوری گوشی که قفل داره میشه هک کرد؟ رمز گوشی شوهرم رو نمیدونم عوض کرده میخوام بفهمم هنوز با یکی از دوستاش تو تلگرام چت میکنه یا نه میشه بدون اینکه خودش بفهمه تلگرام گوشیش رو هک کنم؟ کسی بوده لطفا نگین اشتباهه من قبلا تاپیک زدم مشکلم واقعا بزرگه باید بفهمم سر قولش مونده یا نه اگه کسی بلده راهنماییم کنه براتون دعا میکنم
باید پیامی ک حاوی کد تلگرام اون هست میاد رو گوشیش رو بتونی وارد گوشیت کنی
وگرنه نمیشه ک
کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
آره میشه وقتی گوشیش دستته شماره تلگرام خودتو عوض کن و شماره شوهرت بزن بعد اون رمزی که رو گوشیش میاد پیامک میشه حتی اگه گوشی قفل باشه یه مقدار از پیامک مشخص میشه رمز رو بزن تو گوشی خودت بعدم پیامک رو رد کن شانس بیاری نبینه یا اگه دید متوجه نشه همگام سازی مخاطبین رو هم قبلش خاموش کن یا اگه پرسید لغو کن
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
آره میشه وقتی گوشیش دستته شماره تلگرام خودتو عوض کن و شماره شوهرت بزن بعد اون رمزی که رو گوشیش میاد ...
این گوشیش که تلگرام داره سیمکارت نداره سیمکارتهاش رو یه گوشی ساده است این خطش که تلگرام داره دست برادرشوهرمه تلگرامش دست اینه برادر شوهرم خیلی دهن لقه وگرنه به اون میگفتم رمز رو بفرسته