2777
2789
خب بهش نشون بده باکارات رفتارت علاقه مندیاش عزیزم

فایده نداره... یه ذره که بهش محبت میکنم میگه ها چی شده باز ؟ پول میخوای؟ چیزی کم و کسر داری..؟هم چی شده ؟ باز کار خرابی کردی؟ باز غذا آماده نیست از بیرون بگیرم؟ در این حد  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من تو دانشگاه دیدمش عاشقش شدم،همکلاسی بودیم اول قیافش جذبم کرد بعد رفتارش که اصلا مثل پسرای دیگه مس ...

ازدواج کردیدیان..انشالا ک خوشبخت باشید چ خوبه بعضی پسرا ک دخترابهشون درخواست میدن یاپیش قدم میشن تکبر و غرور نمیگیرتشون

اول به خاطر سنش خانواده من یجورین که اصلا مرد تازه ۱۰ سال بزرگتر قبول ندارن  چه برسه ۱۲ سال و ...

وای الهی عزیزم هیچوقت کاری نکن ک بعدپشیمون شی بزارحداقل کاری کنی بگی ب خواست خودم بود..انشالا ک خوشبخت باشی..قسمت ادما پیش هرکس باشه سیمرغم جداشون نمیکنه

ازدواج کردیدیان..انشالا ک خوشبخت باشید چ خوبه بعضی پسرا ک دخترابهشون درخواست میدن یاپیش قدم میشن تکب ...

نه دوستیم فعلا 

مرسی😍😍

آره واقعا

خداییش انقد سخت بود برام که بهش بگم 😂😂

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
فایده نداره... یه ذره که بهش محبت میکنم میگه ها چی شده باز ؟ پول میخوای؟ چیزی کم و کسر داری..؟هم چی ...

خخخخخخ بگو ن همین ک تورودارم شادم

همین ک توکنارمی خوشبختم همین ک بفکرمی بااین سیاستاشوهرارو بپزیم خامن خام😄

عزیزم انشالا ختم ب خیر و ازدواج بشه

مرسیی❤❤❤❤

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗