2777
2789
عنوان

حالت تهوع

724 بازدید | 10 پست

سلام خسته نباشید

من حدود ۴.۵ ماهه حالت تهوع دارم.کلی دکتر فوق تخصص و متخصص داخلی رفتم ۲بار آندوسکومی کردم سونو شکم دادم که فقط کبدم چرب بود که دکترا گفتن اصلا این مدل حالت تهوعت ربطی به کبد چرب نداره اصلا. ام آر ای مغز انجام دادم سالم بود. آزمایش خونم سالم بود.

خیلی شدید حالت تهوع دارم ولی بالا نمیارم. از صبح تا شب حالت تهوع دارم. کسی میتونه کمکم کنه یا کسی تجربه داشته من استفاده کنم؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

داروی خاصی مصرف نمیکنی ؟ 

دارو که کلی دادن فعلا فقط لانزو ناشتا مصرف میکنم و قرص کلینیدیو سی میخورم فقط واسه حدود ۱ساعت کمتر میشه حالت تهوعم دوباره شدید میشه دیگه خسته شدم انگار دلو رودم میخواد بیاد بیرون.

قرص ویتامین ب۶ هم خوردم ب۱ هم خوردم ولی جواب ندا 

قرص دمیترون و متوکلوپرامیدم اصلا جواب نمیده

سلام بهتر شدید ؟؟؟؟ منم مثل شما اما من هر روز صبح بالا میارم و در طول روز معذرت میخوام همش آروغ میزن ...

سلام عزیزم بعد اینهمه دکتر رفتنو آزمایشو و سنوگرافی. فقط قرص کلینیدیوم سی فقط شرکت حکیم بمن جواب داد. کلینیدیوم سی میخوردم ولی شرکتش فرق داشت جواب نمیداد. نیم ساعت قبل غذا حتما بخور

حالت بهنر شده من الان ۱۱ماهه اینطورم تروخدا بگو چه کنم

اره عزیزم من با ۲بار اندوسکوبی و کلی دارو درمان تشخیص ندادن آخرش دکتر بهم گفت فلج معده شدی یه دارویی که پیدا نمیشدو بزور پیدا کردم مخصوص فلجی بود ولی هیچ فهیده ای نداشت، یکی از دوستام بمن گفت قرص کلینیدیوم سی بخور نیم ساعت قبل هر وعده غذایی که گفتم اونم میخوردم بمن گفت حتما شرکت حکیم بگیر، باورم نمیشد این قرص درمانم کنه ولی خداروشکر با یه قرص " کلینیدیو سی شرکت حکیم" نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی خوردم و درمان شدم. حتما حتما امتحان کن.

گلم حالت خوبه من ۱ماه خوب میشم دوباره برمیگرده تهوع دیگه زندگی  نمونده واسم

واسه منم بعضی وقتا برمیگرده که با همون قرص کلنیدیوم سی شرکت حکبم نبم ساعت قبل غذا میخورم خوب میشم

حتما امتحان کن گلم از اعصاب معدست