2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روان پزشک رفتم 

خوب خانواده ت چ جوری قبول کردن بری روان پزشک ولی قبول نمیکنن بری روان شناس؟ عزیزم اشتباه رفتی. روان شناس بهتره. روان پزشک میبنده ب قرص. قرص ک تموم شه، برمیگردی سرجای اول. این قرصای افسردگی، روسروتونیین تاثیر میذارن و مغز تنبل میکنن درمانشون کوتاه مدته. فقط مدتی کمک میکنه، تا تو دوم بیاری و درون مدت با مشاوره، اوضاعت خوب کنی و بتونی زندکیت مدیریت کنی. بعد باید کم کم قطع بشن.‌ تو اشتبا کردی یهو قطع کردی و نرفتی پیش دکترت. چون از عوارضشونه. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
خوب خانواده ت چ جوری قبول کردن بری روان پزشک ولی قبول نمیکنن بری روان شناس؟ عزیزم اشتباه رفتی. روان ...

الان به مامانم بگم می‌خوام برم روان شناس میگه تو از من سالم تری

الانم نگو ب خلنواده ت ک افسردگی دارم. بگو مشاور برای مشورت و باد گرفتن نحوه صحیح زندکی و کنترل احساسات هست. اصلا مث پزشک خانوادگی میمونه. همه باید برن. مام میریم. راضیشون کن ک بری.  

[QUOTE=155050686]تو حق نداری بخاطر فرار ازمادرت باحال ب قول خودت افسردگی وارد زندگی کسی بشی اینو همیشه یادت باشه خشگل ...[/QUOT

اینجوری شاید یکم کمبود محبتم جبران شه البته شاید

پیج اینستا یا تلگرام ندیری باهام در میان بزارم ؟

پیچ دکتر خاصی و ندارم ولی ببینید میتونید دکتر نقاشیان رو پیجشون رو پیدا کنید 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
الانم نگو ب خلنواده ت ک افسردگی دارم. بگو مشاور برای مشورت و باد گرفتن نحوه صحیح زندکی و کنترل احساس ...

پول میخواد پول 

اینا پول فرم مدرسه مو نمیدن امسال لباس  دختر خاله مو پوشیدم 

[QUOTE=155050686]تو حق نداری بخاطر فرار ازمادرت باحال ب قول خودت افسردگی وارد زندگی کسی بشی اینو همی ...

میشه بگی ته دلت چی میخوای دلت برای گذشتت تنگ میشه ؟دلت برای شخص خاصی تنگ میشه؟ازخودت راضی نیستی؟عذاب وجدان داری؟کدوم ازینا اون لحظه ک میکشنی و گریت میگیره چی میادتوفکرت چی میخوای

الان به مامانم بگم می‌خوام برم روان شناس میگه تو از من سالم تری

دقیقا . بگو ادمای سالم میرن روان شناس. ادمی ک سالم نیس ک نمیفهمه مشکل داره. مشکل همه دارن. ادم مشکل دار میره مشاوره نه ادم ناسللم. منم مثلا رفتم‌پیش مساور ک برای ازدواجم تصمیم بگیرم، سالم نبودم؟ یا وقتی نمیدونم با بچه م‌ چی کتم، چه رفتاری داشته باشم، میرم مشاوره، سالم نیستم؟ یا وقتی فک میکنم چی کنم ک عشقم با همسرم مایدارتر بشه،  میرم‌مشاوره، سالم نیستم؟ مادرت با این حرفا قانع کن مشاور روش درست زندکی یاد میده.