میخام بدونم ب نظر شما رنگ چوبای پذیرایی مثلا جلومبلی کنسول تلویزیون اینا ربطی به اتاق خواب و تخت داره؟ اگه رنگشون تیره باشه بعد سرویس خواب سفید باشه مشکلی داره ؟ برا تخت رنگ تیره اصلا دوس ندارم سفید هم نمیدونم اگه بگیرم بهم میخورن یا اصلا ربط ندارن یا ن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یعنی هم مدرن هم کلاسیک کنار هم چون رنگ کلاسیکیه ولی میتونه تو سبک مدرن هم استفاده شه کلا رنگ زشت و زیبا نداریم بستگی به هارمورنی فضا و انداره فضات داره
فرش کرم روشن یا خاکستری روشن حتی تم صورتی روشن و سفید هم میتونه داشته باشه گفتم روشن چون فرش روشن فضارو بزرگتر نشون میده و چون چوب مبلا تیرس باعث میشه تیرگی اونا خیلی به چشم نیاد و خیلی بنظرم این رنگ مبل با ی فرش کرم روشن خلوت شیک و جذاب میشه میتونی گل یا درختچه هم تو سالنت بزاری تا فضات دلنشین ترو گرمتر بشه یا کوسنات رنگایی مثل زرد یا سورمه ای داشته باشن