2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجیر خیس شده،زردآلو خیس شده،ترنجبین،بارهنگ،روغن زیتون یک قاشق بخوری ناشتا،آب ولرم ناشتا،آلو بخارا،اصلا من سر این قضیه یه پا دکتر شدم

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤

برای من لواشک آلو از روستا فرستادن،چون خیلی ترش بود،من جوشاندم و شکر و چیزای دیگه قاطیش کردم،یه عالمه خوردم   شب روده هام فعال شد و تا یه هفته یبوست نداشتم.

انجیر هم تاثیر داره

سبزی خوردن هم خوبه،فیبر داره

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
انجیر خیس شده،زردآلو خیس شده،ترنجبین،بارهنگ،روغن زیتون یک قاشق بخوری ناشتا،آب ولرم ناشتا،آلو بخارا،ا ...

عزیزم‌واای ینی الان‌خوب شدی!کدووووم‌اثرگزارتره

هویج رنده شده با روغن زیتون وابلیمو هر روز بخور هم برا یبوست خوبه وهم ضد سرطانه

اگه یبوست مزمن داری دکتر گوارش برو حتما

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

خاکشیر و تخم شربتی،با آب گرم حل کن،،آلوبخارا،،آلوسیاه..این داروها هم متخصص،دادهفته پیش،به بچم گفت بزرگ.کوچیک.نداره..خودمم خوردم..بهترم..لبنیات کم.کن..غذاهای آبکی بپز

الهی و ربی من لی غیرک

منم خیلی خود درمانی کردم وطب سنتی رفتم ولی معلوم شد زخم روده دارم کلی کولونوسکپی دادم  اگه خیلی وقته یبوست داری دکتر برو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
فقط تا ی هفته بعدش چی

تغذیه نسل ماها خیلی افتضاحه، اصلا ارگانیک نیستن و خود ماهم کلی چیز مضر می خوریم،مثل سرخ کردنی و روغن های تراریخته

من تغذیه مو تغیر دادم بهترم، ب برنجم روغن زیتون میزنم ،زیتون می خورم، خاکشیر می خورم،سرخ کردنی رو کمتر کردم،سبزیجات و میوه بیشتر میخورم

یه ماهه فعلا سالمم

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه