2777
2789
عنوان

اندامم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9550 بازدید | 354 پست

بچچچچه ها راهنمایی کنید دیگه عه😡😡گیر کردم بین دوتا انتخاب😣

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با این لباس هرکی باشه خوشتیپ دیده میشه راست میگی با شلوار جین و تیشرت چسبون بفرست

با شلوار و تیشرت من دارم اما شکمم میزنه بیرون 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️
اگه زیاد وزن کم نکنی تغییر چندانی نمیکنه

الان ۶۵ میخوام ده تا کم کنم اگه خدا بخواد میترسم هیکلم افتاده و پوستی بشه🤢🤢

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
سایز مانتو؟؟؟؟ من هم قد توام وزنم ۵۹ سایزم ۳۸ واسه مانتو وقتی ۷۲ کیلوبودم ۴۴ بود

چ جوری لاغر شدی؟

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
ترسیدم ازت میخوای بکشی بکش ولی مو نده ما 😂😂😂 ولی خدایی شب بخیر😴😴😴

😂😂😂😂😂😂😂 شبت ب قشنگی چشاتتت

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊