2777
2789
عنوان

اندامم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9550 بازدید | 354 پست
دوستان نمیخاستم شمکمم پیدا باشه ک😑اصا عکس قذیمیه فقط میکم برا این اندام لاغر ک ورزش بهش نمیسازه و ...

برو هایفوتراپی کن

یا هم برو بگو جراحی کنن درش بیارن

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده
افرین خوشگلم منم دارم کم کم میرم😁❤❤

باشه پس جیش بوس😘 لالا😴

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امان از قد😭

قدت چنده؟؟

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا
نمیشه همه باهم لاغر میشن

بعد افتاده میشه سینه؟الان ۸۵ حداقل اگه کوچیکم میشه ول و اویزون نشه😥

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
نذار عزیزم عکستو وقیح برمیداره خوشتیپی گلم لباستم خیلی خوشرنگ وزیباست زود برشدار

برداره

مگ جاییش پیداست؟؟؟

این همه هیکل تو کشور شبیه اسی

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
من 57 سایزم 46 قدمم 165 جدی میگی یا سرکاریم؟؟

سایز مانتو؟؟؟؟

من هم قد توام وزنم ۵۹

سایزم ۳۸ واسه مانتو

وقتی ۷۲ کیلوبودم ۴۴ بود

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دوستان نمیخاستم شمکمم پیدا باشه ک😑اصا عکس قذیمیه فقط میکم برا این اندام لاغر ک ورزش بهش نمیسازه و ...

درازنشست توخونه انجام بده .ازپاین تنه پهن شده فکرکنم  باسنت بزرگ.باشه ن شکم

من شدم 73 ولی 46 هستم هنوز فقط یکم گشاده فک کنم بخاطر سینه و شکم و پهلوان یه ساله زایمان کردم 😞

من سه ساله زایمان کردم پاهامو رونام افتضااااااااح چاقن حالم بهم میخوره ازخودم