2777
2789
عنوان

ندا یاسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 34 پست
من تو یوتوب دیدم دود از سرم بلند شد اصلا هیچ جذابیتی نداره نه خودش نهدکاراش فقط بخاطر بی حیاییش و م ...

من یوتیوب دیدم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون ۴نفری که نمیشناسنش با تایپیک شما میرن با این انترخانم هرزه بیمزه آشنا میشن. نزنین تایپیک راجبش اصلا خواهشا.ارزش نداره

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
اصلا دنبالش نمیکنم. ببخشید ولی شما ک مادری خودت پیگیرشی لایواشو میبینی بعد بچت پیگیرشون باشه بده. اگ ...

من تاامروز ندیدم گفتم امشب دیدم برای اولین باراسمشم اینجاشتیدم بعدم بستم دیگه ندیدم ولی یه کم سن تر نمیبنده صددرصد روشم تاثیرداره

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
همون ۴نفری که نمیشناسنش با تایپیک شما میرن با این انترخانم هرزه بیمزه آشنا میشن. نزنین تایپیک راجبش ...

راس میگی منم امروز اینجا شنیدم

چرا نگاه کردی خودت؟

اتفافی اینجاشنیدم رفتم دیدم حالامن هیچ من بچه نیستم که دیگه هم نمیبینم ولی واقعااا نگران بچه هام شدم چه جور تربیت کنیم گه اینجوری نشن

من تاامروز ندیدم گفتم امشب دیدم برای اولین باراسمشم اینجاشتیدم بعدم بستم دیگه ندیدم ولی یه کم سن تر ...

بله اخه اونا این چیزا براشون جذاب تره والا راهی هم نیس ک بشه جلوشونو گرفت چون بچه رو بیش از حد نمیشه محدود کرد فقط باید سعی کنیم خوب و بدو یادشون بدیم شاید فرجی شد

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم

احمق_ها_را_معروف_نکنیم#  

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
احمق_ها_را_معروف_نکنیم#  

متاسفانه معروف شدن

2 نفرو تو سایت میشناسم بادجور سنگشو به سینه میزنن. یا بار میخواستن از تو گوشی بیان برام

دیدمشون،اینا همون عاشقای سینه چاک شبکه فاسد منو و تو و رسانه ها معاند هستن ک تا یچی بشه جو درس میکنن تو سایت و هوادارای سرسخت این عوضی های مجازی اند

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
همجنسگرایی انحراف جنسی نیست ! جزو اقلیت های جنسیه ‌که از قدیم الایام وجود داشته ، فقط الان مردم بیش ...

همین جرات بده دیگه عیب نیس عادی شده نصف بیشترم تحت تاثیر محیطن واقعا نیستن

وای دختر من دیشب ی تاپیک درموردش دیدم رفتم ببینم چی میگه تو لایوهاش دود از سرم بلند شد مغزم سوت کشید اگه دختر پسرهای نوجوون اینا رو ببینن خیلی روشون تاثیر منفی میذاره. 

من و خدا