2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوال منم هست 32 سالمه.... حس میکنم خز شده دیگه.... همش میگم برم بزنم باز پشیمون میشم... ی چیز بد دیگه هم داره اینه که بعد ی مدت قهوه ای بد رنگ میشه تا نوبت ترمیم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سوال منم هست 32 سالمه.... حس میکنم خز شده دیگه.... همش میگم برم بزنم باز پشیمون میشم... ی چیز بد دیگ ...

اصلا نرو.. هر روز میشه ی مدل خط چشم زد.. بعد از مدتی رنگش خیلی بد میشه 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

اصلا بعد از ی مدت کمرنگ میشه و سنتو بالا میبره  دختر عموم زده واقعا زشت شده اوایل خوب بود الان ...

اره بضیا واقعا افتضاح میشن

ولی اگه جای خوبی بره کمرنگ نمیشه 

خاهر من سه ساله خط چشم زده واقعا زیبا و مخملیه رنگش

اصلا نرو.. هر روز میشه ی مدل خط چشم زد.. بعد از مدتی رنگش خیلی بد میشه 

من بادبدختی خط چشم میکشم اصن نمیتونم دو ساعت باید خودمو هلاک کنم باز اخرش میبینی قرینه نمیشه😕

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اره بضیا واقعا افتضاح میشن ولی اگه جای خوبی بره کمرنگ نمیشه  خاهر من سه ساله خط چشم زده وا ...

دختر عموم بهترین جا زد دیگه نمیدونم 🙂

اره بضیا واقعا افتضاح میشن ولی اگه جای خوبی بره کمرنگ نمیشه  خاهر من سه ساله خط چشم زده وا ...

کجا رفته؟!نیدونی؟

اره ب رنگش خیلی بستگی داره

من بادبدختی خط چشم میکشم اصن نمیتونم دو ساعت باید خودمو هلاک کنم باز اخرش میبینی قرینه نمیشه😕

با ماژیک خط چشم بکش اینقذر هم خوب میشه ک نگو 

منم بلد نیستم فقط با ماژیک میتونم