2777
2789
عنوان

کمک کنیدتوروخدا

129 بازدید | 13 پست

سلام مامان من تواین چندماهی ک کرونا اومده خیلی رعایت کرده هیچ جایی نمیره حتی بیشتر تصویری بامن‌حرف میزنه سرکارمیره کارش اداری بای خانم دیگ توی اتاقن این خانم تواین تعطیلات رفت شمال بااین ک مریض شده بود بدون ماسک اومده سرکارمامانم امروز ی کم حالش بدشده سرفه میکنه کمردردداره گلودرداینا فردا میخادبره دکترتست بده دارم ازنگرانی میمیرم اصلا شرایط روحی خوبی ندارم مامانم ریش ناراحته آسم داره بگیدچیکارکنم براش هیچی ب ذهنم نمیاد چی براش درست کنم ببرم ک خوب باشه توروخدا عاجزانه خواهش میکنم دعا کنید چیزی نباشه من تودنیافقط مامانم دارم 😭😭😭😭

خدایاشکرت ♥️♥️♥️

منو هم لایک کنید

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازکجابگیرم 

فکر کنم خودت باید درست کنی یا از عطاری

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
اخه چی هست

یه سری چیزای گیاهی باید با هم ترکیب بشه بعد پودرشون کنی

تو گوگل سرچ کنی میاد کامل

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
این چیه زیاد شنیدم اسمش رو برا چی خوبه؟؛

داروی امام موسی کاظم علیه السلام دو مدل داروی یکی برای تابستون یه برای زمستون برای کرونا و آلرژی و سرماخوردگی و همه چی کاربرد داره و واقعا معجزه می کنه من به عینه دیدم بازم من اطلاعات کامل ندارم به عطاری ها بگین بیشتر می دونن