2789
عنوان

عکس خرید🤩🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2565 بازدید | 67 پست
سلام تسنيم جونم خوبي دقيقاپسرت مثل دختري منه ولي الان باگذشت ٧ماه دخترم خيلي شكرخدابهترشده توام تحمل ...

کچلم کرده، کولیکو رفلاکسم داده😭

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عکس خریدم برمی‌دارین؟😐 

عزیز برنداشتم، دقت کن

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
ببين عزيزم اگ طبيعي باشي وتيغ جراحي روزيادبزنن وببخشيد تا معقدت بخيه بخوره تا ٥ماه اينا خوب نميشه من ...

واقعا...اصلا آدمو صلاخی میکنن

مبارک باشه😍😍 منم پریروز رفتم خرید😀😍 لوازم آرایشی بهداشتی خریدم😀😀

مبارکه عزیزدلم

مبارکه عزیزدلم

ممنونم😍😍😍😍

همچنین واسه شما😍😍😍😘😘

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞