2789
عنوان

عکس خرید🤩🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2565 بازدید | 67 پست
سلام عزیزم چقدر دلم برات تنگ شده بود تقریبا هرروز چکت میکنم ببینم تایپک جدید داری یانه🥰🥰😂😂 خریدا ...

به به...سلاااام... دل منم تنگ شده بود... محمدسبحان اصلا نمیذارع تکون بخورم بس که گریه میکنه😬

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دردای زایمانت چندروز بعد زایمان خوب شد ؟بیحسی هم زدی ؟طبیعی بودی ؟

من طبیعی بودم... دردام تا تقریبا ۳۰ روز یا بیشتر بودن... بیحسیشون بدرد نمیخورد

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
من طبیعی بودم... دردام تا تقریبا ۳۰ روز یا بیشتر بودن... بیحسیشون بدرد نمیخورد

تسنیم اینجور ک توکل زندگی وعکس ومکس و...همه روریختی تونینبسایت آشنا ماشنا پیدانکردی,گمونم شناسایی شده باشی 

جوجه میشه محکم بچسبی ب دل و روده مامان 😍❤️ آخه باید بیای حتماااااااا
تسنیم اینجور ک توکل زندگی وعکس ومکس و...همه روریختی تونینبسایت آشنا ماشنا پیدانکردی,گمونم شناسایی شد ...

نه😁

مگ بیحسی شون چی بود 

ندانم🤷‍♀️

سلام تسنيم جونم خوبي دقيقاپسرت مثل دختري منه ولي الان باگذشت ٧ماه دخترم خيلي شكرخدابهترشده توام تحمل كن درست ميشه فقط ببين رفلاكس وكوليك نداره كه ادموبيچاره ميكنه هرچي توميخوري مستقيم روشيرت وبعدروني ني تاثير داره 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
دردای زایمانت چندروز بعد زایمان خوب شد ؟بیحسی هم زدی ؟طبیعی بودی ؟

ببين عزيزم اگ طبيعي باشي وتيغ جراحي روزيادبزنن وببخشيد تا معقدت بخيه بخوره تا ٥ماه اينا خوب نميشه منوداغون كردن اون قدرخون ريزي كردم كه ازواژن عملم كردن خدالعنتشون كنه😢

ببين عزيزم اگ طبيعي باشي وتيغ جراحي روزيادبزنن وببخشيد تا معقدت بخيه بخوره تا ٥ماه اينا خوب نميشه من ...

وایییی پ چرا انقد تبلیغ زایمان طبیعی میکنن

جوجه میشه محکم بچسبی ب دل و روده مامان 😍❤️ آخه باید بیای حتماااااااا
وایییی پ چرا انقد تبلیغ زایمان طبیعی میکنن

خيلي معذرت ميخوام غلطت كردن تانري ونبيني ودردارونكشي واونجاهيشكي به دادت نميرسه همش ميگن زوربزن ميترسوننت اخرشم بانخ وسوزن ميوفتن به جونت اينم بگم بعضياخوش زايمان وخوش زخمن😕

مبارک باشه😍😍

منم پریروز رفتم خرید😀😍

لوازم آرایشی بهداشتی خریدم😀😀

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞