2777
2789

بیایید از رفتار ادمای وسواسی اطرافیانتون بگید..چیکار میکنن و تو چی وسواس دارن

تمیزی پاکی و نجاست وسواس فکری ‌کلا همه چی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدمای اطراف من کلن عنن باید برینی بشون😐😐😐نمیدونم شایدم عنی از خودمه هاااا ولی در کل باید رید بهشون همشون یه چیزیشون زیاد یا کمه

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 

اوووف زنعموم 

خدايا فقط كمكش كن شفاش بده 

تميزي و فكري دستشويييش ١ساعته بخدا حمووووم كه نگو واي غصه همه شده ظرف و كف ميزنه اب نميكشه خودش دلش نميگيره دستش ميره زييير اب صد باااار ميييشوره رواني ميكنه 

آبجیم بچه که بود رو تلفن وسواس داشت اصلا میگفتی این تلفن نجسترین وسیله زمینه. بعد دوستای مدرسش زنگ میزدن کسی جرئت داشت بگه آره خونه است. اگه بر فرض محال میگفتی خونه است باید گوشی رو براش نگه میداشتی بعد هم که تلفن قطع میشد کلی جیق جیق می‌کرد ومیرفت حموم چون گوشش نجس شده بود🤣🤣🤣

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

خونش که میری حق نداری اگه یه بشقاب میوه اورد همشو نخوری چون بقیشو میریزه بعدم فقط خودش باید اشپزی کنه و ظرف هاشم خودش میشوره هفته دوبارم ملافه هاشو میشوره دسشویی هم که میری میاد دنبالت باید جلوی چشمش پاهاتو اب بکشی به شدت هم از بچها متنفره 

مادرم 

هر روز صبح ساعت ۹میره تو حیاط انقد آب میریزه انقد لباس میشوره

حالت بهم میخوره 

طبقه بالا آشپزی نمیکنه 

از پله میره پایین برای آشپزی 

با همه فامیلا قطع ارتباطه 

حتی میگه ماهم کثیفیم 

الانم با ما قهره

با خواهر بزرگمم قهره

هر هفته موکتای تو پله ها رو میشوره

دخترم دستشویی میره ده دفعه دستاشومیشوره لباسشوعوض،میکنه 

قبل خوردن غذا زیرش پارچه پهن میکنه وغذاروباچنگال میخوره هرچی باشه 

حموم میره میاد بدون دمپایی نمیاد روی فرش 

از همه جالبتر تازه 5سالشه 😩😩

من هم فکری دارم شکاکم و استرسی

هم وسواس تمیزی دارم نمیتونم‌بیرون هیچی بخورم‌همه چیو باید بشورم با شوهرم برم غذا خوری بزور باید قاشق چنگال از خونه ببرم غذاهایی مثله الویه سالاد شامی‌ک‌با دخالت دسته نمیتونم بخورم یه لباسو ۱۰۰ بار اتو میکنم 

پدرشوهرم وسواس فکری داره

صددبار قفل در رو چک میکنه 

حتماا بابد فرشا اندازه ی خونه باشن نه کوچیکتر 

روی دیوارا نباید تابلو بزنن

یه خاطره رو ازار بار تعریف میکنه

یه توصیه ونصیحت رو صدهزار بار میگه

کار هیچکس رو قبول نداره وهمیشه از همه ایراد میگیره یه کیف کوچیک داره که توش همه چی حتی روبالشتی هست خونه هرکس بره باید از وسایل خودش استفاده کنه

کلاا تومخه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز