2777
2789
عنوان

استخدامی

106 بازدید | 9 پست

بچه ها ی لحظه میاید تو دفترچه ی جاهایی زده اداره کل استان اونا چیه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

اینش ول کن وزارت بهداشت که نوع سوالاش فرق کرده بودشما متفادت بخونید مثل من سومرایز نشید

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینش ول کن وزارت بهداشت که نوع سوالاش فرق کرده بودشما متفادت بخونید مثل من سومرایز نشید

از چه لحاظ فرق میکرد

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

اینو میگم این یعنی چی کسی میدونه؟

چطور؟

من جمعه ازمون داشتم ۰ نوع سوالا کامل عوض سده بود واقعا شوکه شدیم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
از چه لحاظ فرق میکرد

از همه لحاظ...هرسال پر احکام بود انسال بکو ی دونه،،،سوالای هوشش انگار برای استعداد یابی بود😲😲تخصصی هم واقعا متفاوت بود مثلا ما نگفته  بودن تکنیک سی تی قرار نبود بیاد اومد...قبلا اگر فیزیک سی تی و ام ار در حد ضرب و تقسیم بود امسال در حد انتگرال و مشتق بود

از همه لحاظ...هرسال پر احکام بود انسال بکو ی دونه،،،سوالای هوشش انگار برای استعداد یابی بود😲😲تخصصی ...

یاخدا چراا