2777
2789
عنوان

حنا

200 بازدید | 10 پست

خانمهای گل سلام

من روز ۵شنبه یه ماسک حنا درست کردم و استفاده کردم

حالا یه مقدار ازش موند همون موقع گذاسته م تویخچال 

به نظرتون میسه ازش دوباره استفاده کرد؟

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات

آره میشه

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره میشه

یعنی خراب نشده

فقط دو روز تو یخچال بود

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
ماسک چی

یه ترکیب خوب واسه تقویت مو

یعنی خراب نشده فقط دو روز تو یخچال بود

حنایه تنهاخودش داخل یخچال باشه هیچیش نمیشه 

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
یه ترکیب خوب واسه تقویت مو

چی بودترکیبش؟

چی بودترکیبش؟

حنا و وسمه به یه میزان ۵ق غ یعنی هرچندقاشقی که حنا گذاشتی به همون میزان وسمه میذاری

گل ختمی ۲ق غ

جفت۱ق غ

مورد۱ ق غ

سدر ۲ ق غ

سبوس برنج ۲ق غ

بجای آب جوشانده ی گل بابونه ۲لیوان و نصفی (لیوان فرانسوی)

جوشانده پوست سبز گردو به دلخواه حتما لازم نیست باسه ولی حضورش باعث رنگ و اثربخشی هست ا لیوان فرانسوی

در زمان پریودی و باردای استفاده از ماسک ممنوع هست

اگر موهای ضعیف دارید مدت زمان ماسک روی سر ۲تا ۳ساعت بیشتر نشه

برای اینکه رنگ نده جوشانده یا آب سرد باسه

در صورت دلخواه برای رنگ دهی آب یا جوشانده گرم باشه

وقتی مواد ماسک رو ترکیب کردین به ماسک اجازه بدین که برسه...

مواد ماسک نه غلیظ نه رقیق

غلیظ بودن باعث سنگینی و فشار به موها و ریزش و سردرد میسه

خیلی رقیق نباشه که از روی سر سرازیرنشه

اگر موهای خشک دارین قبل از مصرف ساقه ی موهارو کمی با روغن مناسب موها چرب کنید چون حنا بشدت موهارو خشک میکنه و بعد بافث موخوره میشه...

من از این ماسک برای دوبار درهفته استفاده میکنم

اولین بار که زدم کل موهامو زدم

ولی سری های بعدی فقط ریشه رو زدم چون نمیخوام ساقه ی مو رو خشک کنه

یه موصوع خیلی مهم اینکه من از وسمه فقط یه بار در ماه در ماسک استفاده میکنم چون زیادیش مصرر هست

تمام این ترکیبات باید با توجه به طبع بدنتون باسه

من تمامی این مواد رو متناسب با طبع سرو بدنم استفاده میکنم

خواهسا قبل از استفاده مزاج شناسی کنید که خدایی نکرده دچار مشکل نشید...و من شرمنده بشم.

واینکه موقع شستشو موها سر رو سرایز کنید که ماسک از لابه لای موها خارج بشه نیاز به ماساژ دادن نیست که خدایی نکرده موها گره نخوره

حتما مطمین بشید که ماسک از کف سر پاک شده 

اگر لاب لای موها و بین ساقه ی موها باسه ایرادی نداره

چون بعد خسک شدن و سشوار کشیدن ماسک خارج میشه

مهم کف سر هست که باید هنگام شستسو پاکسازی بشه چون اگر باقیمانده ای روی کف سر باسه باعث خارش پوست سر و ریزش مو میشه

موقع آبکشی نیاز به شامپو نیست

این ماسک به تنهایی باعث تمیزی مو میشه

و اینکه تمام مواد از قبل پودر شده و بعد ترکیب کنید

سلام گلم شما بینی تون رو عمل کردین؟؟؟

خیر

ولی دوست دارم انجام بدم