2777
2789
عنوان

ملک مشاع...

1445 بازدید | 15 پست

خانوما در مورد ملک مشاع چی میدونید

یسری زمین شهرمون گذاشتن برای فروش...180 متری 40 تومن...200 متری 50 تومن...منتهامشاع شهرداری هست...50تومن طلا بفروشم یکیشو بخرم به درد میخوره بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زمین مشاع خریدم ولی طرف مشاع بودن رمینمون پسرداییمه مشکلی باهم نداریم

ولی از شهرداری خبرندارم

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
چرا مگه شرایطش چیه

تو برای خرید سند نداری یه برگس به نام مبایعه نامه 

وقتی میخری نمیتونی استعلام کنی اون و به چند نفر فروختن. وقتی مشاع میخری برای ساخت و ساز باید خیلی دوندگی و دادگاه بری. برای فروشش هم ممکنه کسی زیر بار ملک مشاع نشه... 

من میدونم ک خوب نیست چون تو دفتر خدمات قضایی کار میکنم ک هرروز دارم باهاش کار میکنم خیلی اعصاب خورده. 

ولی اگر خریدی تمام با قانون برو جلو شاهد ببر برای واریز پولت رسید بگیر و.. 

ثبت آگهی ملک

در چند سال گذشته که دنیای اینترنت محدودتر بود برای فروش خانه و املاک خود در آگهی های روزنامه همشهری ملک خود را به فروش می گذاشتید.یا ملک را به مشاور املاک محله خود میسپردید.امروزه می توان با استفاده از سایت هایی که می توان در آن ها درج و ثبت آگهی املاک انجام داد،

به راحتی و در زمان کمتر ملک خود را به فروش برسانید. ثبت آگهی ملک در خدمت شماست.

به دلیل کمبود وقت و گسترده شدن اینترنت و تبلیغات بهترین راه برای فروش فوری خانه ثبت آگهی در سایت های خرید و فروش املاک است.

این آگهی ها به راحتی و بدون صرف زمان زیاد قابل دسترس همه است و بهترین راه تبلیغات ملک شما است.

ثبت اگهی ملک

برای درج آگهی املاک حتما از ملک حود عکس بگیرید

و از عکس واقعی ملک برای جذب مشتریان و خریداران واقعی استفاده کنید.

تحقیقات نشان داده که خریداران قبل از باز کردن آگهی به مدت 20 ثانیه به عکس اگهی توجه می کنند

و اگر عکس باب میل و خوشایند آن ها بود روی آگهی کلیک می کنند

تا مشخصات بیشتر ملک را بدانند. همین حالا برای ثبت اگهی ملک اقدام نمایید.

سلام من یه وکیل خوب تو تهران می شناسم (نمی دونم شاید تو سایر شهرها هم قبول کنند) خانم صغری صمدزادگان اگر اشتباه نکنم. تا حالا 2 بار برای امور خانواده و کیفری بهشون پرونده دادم و عاااالی بودند.هم خودشون پیگیر کار بودن و نیازی نبود ما هی خودمون تماس بگیریم و هم واقعا زمان و انرژی میزاشتن و دلسوز بودن  و خداروشکر هر دو پرنده رو به نفع ما رای گرفتن .

شمارشون رو پاک کردم ولی  لینک سایتشون رو براتون میذارم احتمالا شمارش باشه اونجا .

https://hamyanedalat.com/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز