2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج😔

205 بازدید | 22 پست

امشب سالگرد ازدواجمونه ولی همسرم اصلا انگار ن انگار.هیچ ب روی خودشم نمیاره.بعضیا رو میبینم چ جشن مفصلی میگیرن چ کادوهایی میگیرن.حالا ازش توقعی ندارم حداقل یه تبریک هم نگف.وسع مالیش هم خوبه ولی دریغ از ی کادو یا ی شاخه گل. چ عکس العملی نشون بدم؟ بهش بگم چرا هیچ کاری نمیکنی یا اصن ب روی خودمم نیارم؟😔

خدایا شکرت...❤️❤️

میدونه و ب رو خودش نیاورده؟

مردا بخاطر مشغله کاری نمیفهمن

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندمین سالگردتونه ؟؟؟

منم خیلی از خانم ها رو دیدم همه ی این کارایی ک شما کردید رو میکنن چرا خودتون کاری نکردید ؟؟؟؟؟

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

حق داری 

ولی به کل زندگیت نگاه کن اگه خوب و خوشبختی به خاطر یه شب خودتو اذیت نکن

به ظاهر زندگی دیگرانم‌نگاه نکن

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
چندمین سالگردتونه ؟؟؟ منم خیلی از خانم ها رو دیدم همه ی این کارایی ک شما کردید رو میکنن چرا خودتون ...

سومین.آخه هرسال خودم کیک درست میکردم.گفتم امسال ببینم خودش چیکار میکنه.اصن مهم هست واسش یا ن

خدایا شکرت...❤️❤️

مال منم ب رو خودش نیاورده ، یه دوربین کنون داشتیم ازسرکارش دستش بود و باید پسش میداد خودش میگه پول جمع کرده تو مزایده شرکتشون برام خریدش برای سالگردمون ولی من باور نمیکنم میگه مال خودته ولی برگه ایی چیزی ندیدم ک ثابت کنه بهش واگذار شده شاید از اولش مال خودش بوده

من برام خیلی مهم بود هر سال ولی امسال دیگه گفتم ب درک وقتی براش مهم نیست برا من چرا مهم باشه؟ منم اتفاقا میبنم دیگران چ کارایی برای سالگردلشون و مناسبتاشون میکنن خودمم ادم احساساتی هستم ولی شوهرم بااین بی خیالیش خیلی ناراحتم میکنه

حق داری  ولی به کل زندگیت نگاه کن اگه خوب و خوشبختی به خاطر یه شب خودتو اذیت نکن به ظاهر زندگ ...

درسته هیچ کس بی عیب نیست.ولی استوری کرده بودم تبریک نوشته بودم ولی اون هیچ جوابی نداد😑

خدایا شکرت...❤️❤️
سومین.آخه هرسال خودم کیک درست میکردم.گفتم امسال ببینم خودش چیکار میکنه.اصن مهم هست واسش یا ن

کمک خاصی نمیشه بهت کرد خودت توی زندگیت هستی و شرایط زندگیت رو بهتر میدونی .

ولی اگه میدونی به روش بیاری شرمنده میشه حتما بهش بگو

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
درسته هیچ کس بی عیب نیست.ولی استوری کرده بودم تبریک نوشته بودم ولی اون هیچ جوابی نداد😑

اشکال نداره خودتو ادیت نکن

راستی سالگرد ازدواجتون مبارک پایدار باشید😍😍

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.