2777
2789
عنوان

خانواده مذهبی

2179 بازدید | 42 پست

مامانم مومنه خانواده خالمم افراطی اینجوری ک یه تار موتم نباید بیرون باشه 

من خودم بی حجابم و تو خیلی چبزا فرق دارم با مامانم ولی روانیم کرده بخصوص وقتی میام خونه خالم دیگه هیچی ازم نمونده از ناراحتی راهکار بدین نگید با مامانت حرف بزن چون نمیشه غیر از دعوا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو منو تو قبر خودم میزارن🥴😕

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

بگو مادر من حجاب تو قرآن اومده کلام خداست تو دین تاکید شده من گوش نمیکنم 

شما که دیگه از خدا بالاتر نیستین😊

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من و آبجیم هم همینجوری هستیم😓 قرتی.  ولی بابام و داداشم و مامانم مذهبی

نصف خانواده های ایرانی این شکافو دارن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
بگو مادر من حجاب تو قرآن اومده کلام خداست تو دین تاکید شده من گوش نمیکنم  شما که دیگه از خدا ب ...

عجب چیزی گفتی دمت گرم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

امیدوارم به خاطر نظرم خرده نشم😂

ببین مامانت صددرصد دوستت داره و خیرت رو میخواد و حرفش هم حرف حساب هست،منتها به قول یکی از کاربرا بلد نیست چجوری بهت بگه

کاش سوایِ از افکار و حرفای مادر و خانوادت خودت یه مطالعه‌ای داشتی باشی،شاید خودت به خیلی از نتایج جالب رسیدی😊

عجب چیزی گفتی دمت گرم 

فداتشم عزیزم💕

خب غیر از این ‌هم نیست.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))