2777
2789
عنوان

ازدواج

182 بازدید | 17 پست

خواستگارم اول بهم گفت خونه دو طبقه میگیره ک مادرش طبقه پایین باشه ما بالا.حالا دیشب مادرش اومد حرفا جدیدی میزد.پسره هم گفت پول نداره و مادرش باید با ما باشه.حالا چندتا خونه هم از خودش داره.منم گفتم ن و جواب منفی دادم.اشتباه کردم؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تک پسر بود؟

ن ده تا برادرن خودش اخریه.مادره پاشو کرده تو یع کفش من فقط تو یه خونه باید باتون بمونم.پسرمم حق نداره طلا بخره طلا گرونه.حالا پسره پولدارم هست خودش گفت میخرم ولی مادره همه چیو ریخت بهم

نه کارت درسته وقتی نمیتونه مستقل باشه دنبال زن گرفتن نباشه  اگه قراره با مادرشوهر باشی همون خو ...

ده تا خواهر و ده تا برادر تنی و ناتنی دارن ک یکسره خونشونن میخا انگار کلفت ببره مادرش همه عروساش بیسواد و بی حجاب اونوقت من تحصیل کرده و هنرمند ....نخام  بگم خوبم ولی خیلی سرترم

چند تا خونه  از خودش داره،اونوقت پول نداره😐عجججببب... دااارن دروغ ميگن بدون هيچ فكر كردنى&nbs ...

اره خود پسره حتی سنداشو بم نشون داد گفت همه چی برات میخرم یهو مادره اومد حرفای برعکس زد

ده تا خواهر و ده تا برادر تنی و ناتنی دارن ک یکسره خونشونن میخا انگار کلفت ببره مادرش همه عروساش بیس ...

انشالله با یکی هم سطح خودت ازدواج کنی عزیز💙

هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست...🍀
ن ده تا برادرن خودش اخریه.مادره پاشو کرده تو یع کفش من فقط تو یه خونه باید باتون بمونم.پسرمم حق ندار ...

ببخشیدا شاید راضی نبوده اونجوری گفته خراب کنه

وگرنه یکاری میکرد ک جوش بخوره

خیلی خوشحالم نفرسوم رابطمون ثمره عشقمونه دخترمونه👨‍👩‍👧🧿