2789
عنوان

بی عدالتی

78 بازدید | 8 پست

دوستان واقعا من وقتی خودم رو با ادمهای اطرافم مقایسه میکنم متوجه میشم خیلی بی عدالتی در زندگی وجود داره 

ینی مثلا یه نفر خیلی زیباتره یه نفر خیلی باهوش تره  یا وضع مالی یک نفر عالیه یا

حتی یه نفر مثلا خیلی سلامت تره چه از نظر روحی یا جسمی.

کلا این مساله که عدالت در این چیز ها

رعایت نشده من برام قابل درک نیست اصلا.

شما تاحالا شده بابت همچین مساله ای ناراحت باشین ؟؟

یا اینکه خیلی بهش فکر کنین؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دنیا اساسش بی عدالتیه وگرنه مردا بکارت داشتن

هیجوقت به عدالت فکر نکنین

به برنده شدن خودتون فکر کنین حتی با بی عدالتی

چون اگه تو نکنی اونا میکنن

بی عدالتی

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

🥴🥴🥴🥴

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

ی زمانی فک میکردم ولی الان ب اون درک رسیدم ک منم خالق همون مخلوقم میتونم هرچیزی روبدست بیارم چشمم دنبال داشته های دیگران نیست ابدااا فقط ب پیشرفت خودم باتوگل ب خدا فک میکنم...انسان میتونه کامل باشه تا زمانی ک ب هرآنچه هست قانع باشه وبرای هرچی ک خودشو لایق میدونه تلاش کنه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...